De prin lume adunate

#scurtmetraje #film #festival #proiectie

Festivalul de scurtmetraje ShortsUP in Bucuresti

Vineri, 27 mai, la Atelierul de Productie, scurtmetrajele “urbane” prind viata. La “ ShortsUP de vineri, 27 mai, ora 20.00, toate filmele sunt pline de “ Aventuri Urbane”. Familiare sau socante, cu final fericit sau dramatic, toate scurtmetrajele vorbesc despre situatii comice, seinfeldiene sau dramatice . Orasul nu e bun sau rau, el are de toate si ofera cu masura si binele si raul.

Filmul "Donde esta Kim Basinger " cu o nominalizare Cesar in palmares, povesteste aventurile a doi frati sositi in Buenos Aires pentru o nunta. "Tarantyno" se recomanda ca o poveste romaneasca brutal de comica despre un tanar "brutal" de neinsemnat.

"I Love Luci" se lauda cu Prix des Mediatheques la Clermont-Ferrand si alte premii importante. Un el si o ea, o proteza dentara si o bicicleta pierdute pentru a fi regasite compun o aventura mare intr-un oras mic.

Scurtmetrajul "Obras", selectat in peste 135 festivaluri si cu 35 de premii internationale la activ, este o calatorie poetica si grafica in 3D despre Barcelona. Filmul, dintr-un singur cadru, surprinde distrugeri ireversibile si reconstructii care schimba dramatic orasul.

Atelierul de Productie e un spatiu underground dedicat artei contemporane. Se afla pe Splaiul Unirii 160, la statia de metrou Timpuri Noi. Publicul poate cumpara bilete pentru ShortsUP Aventuri Urbane la eveniment, vineri seara, la pretul de 20 de lei.

Cei care vin la filmele ShortsUP pot participa, de la 23.00, la un afterparty cu producatorul si DJ-ul londonez Russ Chimes. Pentru cei care vin doar la afterparty, biletele se cumpara separat la intrare la pretul de 20 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea