ong>Femeile celebre au marcat secolul XX cu frumusetea, talentul, gandirea si personalitatea lor. Colette, Virginia Woolf, Marlene Dietrich , Josephine Baker , Simone de Beauvoir, Édith Piaf, Maria Callas , Jackie Kennedy , Dalida, Francoise Sagan, Lady Diana, protagonistele cartii de fata, au fost modelele vremii lor, starnind pasiunea si entuziasmul admiratorilor.

Adeseori insa, imaginea etalata in public era doar o simpla masca, dincolo de care se aflau angoase, tensiuni si dureri felurite.

Unsprezece psihanalisti, psihiatri si psihologi analizeaza destinul acestor femei de exceptie, decupand din acesta franturi mai putin cunoscute si oferind cititorului o perspectiva inedita asupra conflictelor lor intime si a vietilor private zbuciumate.

Reconstituirea in maniera jurnalistica a biografiilor se impleteste cu analiza psihologica subtila, intr-un text captivant despre fata nevazuta a succesului si povestile de viata adevarata din spatele scenei.

Cartea femei celebre pe divan a aparut la editura Curtea Veche in colectia Femei celebre. Daca doriti sa o comandati, dati click aici.
  •   2009-05-15
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii