De prin lume adunate

#sexualitate #literatura #carte

Fantasmele erotice ale femeilor

La inceput de ianuarie editura Trei vine cu o recomandare: Fantasmele erotice ale femeilor, de Nancy Friday . Daca simtiti nevoia unui stimulent pentru a va trezi din amorteala, cartea semnata de Nancy Friday va functiona sigur in directia aceasta.

Fantasmele erotice ale femeilor de Nancy Friday este o carte de referinta a literaturii feministe. Emana  o forta eliberatoare si adauga o noua dimensiune fanteziilor si vietii sexuale ale femeilor.

Cartea a starnit la aparitie o furtuna de entuziasm si scandal. Femeile care citeau cartea ramaneau socate sa regaseasca in aceste pagini continutul secret al propriilor fantezii. Plina de scene vizuale extrem de intense, cu un limbaj deschis, care sfideaza orice limita, Fantasmele secrete ale femeilor anuleaza rigori si tabuuri. A fost considerata un studiu clasic al sexualitatii feminine. Astazi, milioane de femei se regasesc ideologic in bestseller -ul semnat de Nancy Friday.

Toate povestile cartii sunt autentice, apartin tuturor acelor femei numite si nenumite care au acceptat sa puna pe hartie gandurile lor cele mai ascunse si sa participe la scrierea acestei carti.

"Ca sa poata accepta ideea lui Nancy Friday - feminismul presupune eliberarea sexuala - femeile din Romania trebuie sa-si asume fara resentimente dimensiunea pasiva, receptiva"  declara V.D.Zamfirescu.

Nancy Friday semneaza si cartea Fantasamele erotice ale barbatilor, publicata tot la Editura Trei. Cartea se gaseste in librarii, la editura Trei, in colectia Eroscop, la pretul de 39 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea