De prin lume adunate

#expozitie #galerie #arta #pictura

Experiment la Galeria Orizont

Uniunea Artistilor Plastici din Romania organizeaza in perioada 21 iulie – 18 august expozitia colectiva de pictura si sculptura intitulata "Atelier Experimental".

Vizitatorii interesati vor avea ocazia sa isi exprime propriile viziuni artistice asistati de artistii expozanti in cadrul a doua ateliere de lucru ce vor fi organizate in cadrul evenimentului.

"Atelier Experimental" nu este o doar expozitie statica. Este un proiect inedit care promoveaza si incurajeaza experimentul in toate formele sale. Stilurile diferite ale celor sapte artisti, absolventi ai Universitatilor de Arta din Romania, converg tocmai prin metoda de realizare a lucrarilor: experimentul.

Fiecare dintre noi avem o identitate, o viziune sau o traire pe care o exprimam in diferite feluri, de multe ori experimentand. Selectia de lucrari urmareste tocmai aceasta latura, atat de importanta, a procesului creativ.

In cadrul expozitiei vor fi prezentate 37 de lucrari de pictura si sculptura care abordeaza teme dintre cele mai diverse. Lucrarile apartin unor artisti precum Rafael Racaru, Ionut Marin, Nectaria Radu, Madalina Curelariu, Cristina Solalea, Teodora Visineanu si Dominic Virtosu.

Publicul ii va putea cunoaste si chiar lucra impreuna sau sub indrumarea lor in cadrul celor doua ateliere de creatie organizate in data de 29 iulie si 12 august.

Expozitia "Atelier Experimental" poate fi vizitata la Galeria Orizont de pe Bulevardul Nicolae Balcescu, in perioada 21 iulie – 18 august, de luni pana vineri intre orele 10:00 – 19:00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea