De prin lume adunate

#unde iesim #valentine's day #hotel #petrecere

Excursie in Bucuresti de Valentine's Day

Valentine’s day se apropie cu pasi rapizi si trebuie sa te hotarasti unde vei petrece acest moment. Daca nu stai foarte bine la capitolul finante si nu  iti poti permite o calatorie la Paris, ii poti arata persoanei iubite din viata ta cat de mult o apreciezi cu o escapada in Bucuresti. In weekendul indragostitilor cazeaza-te la un hotel si profita de sansa de a fi turist in capitala tarii, chiar de Valentine's Day. 

Daca ramai in Bucuresti de Valentine's Day vei avea parte de mai multe beneficii: nu va mai trebui sa cheltui banii pe bilete de tren sau avion si nici sa cumperi sejururi costisitoare de la agentiile de turism. Pe langa partea economica, vei avea si avantajul de a-ti cunoste propriul oras si de a alege locurile pe care sa le vezi.

Iata mai jos cateva idei de cum poti petrece Valentine’s Day la un hotel din Bucuresti.

 

1 Alege un hotel dragut

Sursa foto: www.jeudepaumehotel.com

Daca nu pleci din oras te poti rasfata cu un weekend romantic, la unul dintre hotelurile din capitala. Astfel, poti alege un hotel care ofera servicii de calitate, dar si cu preturi accesibile. In aceasta perioada, majoritatea hotelurilor organizeaza petreceri tematice si au pachete speciale de Valentine's Day, potrivite pentru fiecare buzunar. Ofertele cuprind si sedinte de masaj sau sesiuni la centrul spa, sampanie si ciocolata din partea casei. Experienta pe care o vei trai va fi inedita.

2 Poarta-te frumos cu personalul din hotel


Atunci cand ajungi la hotel, dar si atunci cand faci rezervarea telefonica, fi cat mai atent cu personalul din hotel. Astfel vei primi o camera mai buna, cu o priveliste mai frumoasa. La randul sau, personalul va fi atent cu tinesi te va ajuta de cate ori ai nevoie. Nu se stie de unde vor sari ofertele promotionale sau anumite cadouri de fidelizare.

3  Personalizeaza camera de hotel

La acest capitol vei avea nevoie de ajutorul personalului hotelier. Daca vrei sa ii oferi persoanei iubite o experienta cat mai frumoasa, poti adauga cateva elemente de decor care vor da o nota romantica camerei. Astfel, poti decora camera cu petale rosii de trandafir, lumanari parfumate si muzica speciala in surdina.

Roaga-i pe cei care se ocupa de camera ta sa o decoreze si cu cateva bughete de flori, baloane in forma de inima sau alte accesorii dragute de Valentine's Day.

 

4 Dragostea trece prin stomac

Valentine's Day nu inseamna numai dragoste, sampanie si ciocolata. Mai trebuie si ceva consistent pentru stomacul tau care va flamanzi daca il tii la dieta stricta. Dupa ce te-ai cazat, tu si persoana iubita imbracati-va frumos si luati cina la restaurantul hotelului.

De Valentine's Day meniurile vor fi in ton cu aceasta sarbatoare si vei gusta preparate inedite si savuroase. Daca nu vrei sa cobori la restauarnt, poti comanda cina in camera, pentru o atmosfera mai intima.

 

Oferte la hotelurile din capitala

 

De Valentine's Day, hotelurile din capitala nu rateaza ocazia si ofera pachete pentru indragostiti. Muzica romantica, mancaruri alese, sampanie si deserturi decadente fac parte din meniul unui weekend romantic in Bucuresti. noi iti oferim cateva dintre ofertele din Bucuresti.

 

Weekend Romantic la InterContinental

 

In acest an, de Sfantul Valentin, Hotelul InterContinental ii invita pe indragostitii de toate varstele sa isi celebreze iubirea intr-un cadru romantic, pe parcursul intregului weekend 13-14 februarie. Sambata si duminica seara, Restaurantul Madrigal isi intimpina oaspetii cu o cina romantica, la lumina lumanarilor, in compania muzicii de pian si a unui meniu special. Meniul include patru feluri de mancare si ingrediente precum stridii, creveti, fructul pasiunii sau ciocolata, cunoscute pentru proprietatile afrodisiace. Pretul cinei este de 300 de lei.

O varianta completa de petrecere in doi a weekendului de Valentine's Day include cina in Restaurantul Madrigal, o noapte de cazare, accesul la health club, parcarea si brunch-ul de duminica, pentru pretul de 680 de lei pentru un cuplu. Indragostitii care raman peste noapte la hotel vor fi cazati in camere Deluxe si rasfatati cu sampanie si capsuni, iar duminica dimineata se pot revigora la piscina sau sala de fitness a hotelului. Duminica, de la ora 12.00 pana la 4.00 dupa amiaza, Braseria Corso organizeaza un brunch in atmosfera de sarbatoare, cu un bufet bogat in delicatese si in acordurile muzicii de jazz.

 

Indragosteste-te din nou, la Carol Parc Hotel

 

Carol Parc Hotel a pregatit pentru weekend-ul 13-14 februarie o oferta irezistibila: 24 de ore din 24, hotel si restaurant, la dispozitia celor care vor sa isi sarbatoreasca dragostea intr-un mediu elegant, discret si intim. Sampane, flori, ciocolata, cina romantica, acompaniament piano live ori chitara clasica si mic dejun servit in pat sunt atractiile de la Carol Hotel.

Camerele hotelului primesc o atentie deosebita in aceasta perioada: sampanie, buchete de flori, selectie de ciocolata belgiana si franceza. Meniurile cinelor romantice sunt propuneri gourmet savuroase: creveti amoreux, piept de rata, vita in vin rosu si deserturi rafinate, toate completate de o selectie de vinuri renumite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea