De prin lume adunate

#weekend in bucuresti #produse traditionale #evenimente bucuresti

Evenimente la final de iulie in Bucuresti

Ultimul weekend al lunii iulie este dedicat targurilor cu produse traditionale romanesti. Aici vei gasi bunatati din toate zonele tari, poti participa la ateliere de copt si vei fla numeroae informatii utile despre plante medicinale. Tot in acest weekend, in parcurile din capitala au loc numeroase concerte cu muzica de promenada .
 

 

Targ de vara la muzeu


Muzeul National de Istorie al Romaniei da startul unui program de vara, prin organizarea Targului Vara la Muzeu. Targul are loc in perioada 28 - 30 iulie.

Intr-o atmosfera de vacanta, vei gasi un spatiu special amenajat, unde se poate citi o carte, alaturi de o racoroasa limonada. Targul mai cuprinde o oferta variata de produse de artizanat, produse hand made, decoratiuni florale, dulciuri traditionale. In ultima sambata din luna iulie muzeul va fi deschis pana la ora 2.00 dimineata.

Vizitatorii se vor bucura de vara si vor gasi un pic de vacanta in mijlocul Bucurestiului, prin participarea la workshopuri, prin achizitionarea unei carti care sa-i insoteasca in vacanta, si multe alte lucruri interesante pentru ei si cei dragi.
 

Buena Vista Social Club si Omara Portuondo la teatrul de vara herastrau


Legenda muzicii cubaneze, Omara Portuondo, alaturi de Buena Vista Social Club Orchestra, revine la Bucuresti pe 30 iulie. Omara va concerta alaturi de 14 instrumentisti cubanezi dar pe scena vor evolua si Havana Latin Band, Brazilian Girls, DJ Bidi, Tropical Dance Crew si MC Wilmark. Concertul incepe la ora 19.00.

Locatia este una conceputa parca pentru acest gen de evenimente: Teatrul de Vara din Herastrau. Prevazut cu o scena spectaculoasa, cu o capacitate de 2500 de locuri pe scaun, dotat cu rampe pentru persoanele cu handicap, dar mai ales situat intr-un decor feeric, Teatrul de Vara din Herastrau va asigura cel mai potrivit cadru pentru un spectacol incendar.
 

Targul de produse traditionale de la Agronomie


Targul propune publicului larg reteta unui mod de viata sanatos bazat pe alimente traditionale, naturiste si ecologice, si totodata urmareste promovarea spatiului rural si a produselor obtinute de fermierii romani.

Totodata pe langa alimente, targul prezinta principii si produse ale medicinii si terapiilor naturiste, produse de artizanat, bijuterii, imbracaminte naturala, plante ornamentale sau gazon.
 

stagiunea muzicala estivala


La fiecare sfarsit de saptamana esti invitat intre orele 11.00 si 13.00, in Gradina Cismigiu, sa asculti muzica de promenada. Cncertele Stagiunii Muzicale Estivale au devenit un eveniment asteptat cu interes de iubitorii recitalurilor de estrada. Publicul prezent se relaxeaza pe bancile din jurul chioscului, uneori fredoneaza, cateodata danseaza si de fiecare data aplauda.
 

Bucuresti, cartier de vara


Zilele de sambata si duminica sunt rezervate atmosferei de vacanta in parcurile Cismigiu si Herastrau, Lumea Copiilor, Sebastian si Moghioros. Fie ca preferi creatiile pentru copii, comedia dell'arte, teatrul de magie sau spectacolele clasice, vei putea asista la reprezentatii de succes ale teatrelor bucurestene. Programul variaza in functie de disponibilitatea spatiilor care gazduiesc evenimentul.

Pe intreg parcursul evenimentului, dimineata de la ora 10.00 si seara de la ora 20.00, esti invitat sa vizionezi spectacole de teatru si concerte in aer liber. In Parcul Cismigiu spectacolele incep de la ora 17.00. Din 20 august reprezentatiile de seara incep de la ora 19.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea