De prin lume adunate

#tritonic #carte #roman #literatura #esenta raului #greg iles

Esenta raului de Greg Iles

In Esenta raului , autorul american Greg iles ofera cititorilor sai experienta unui alt thriller dintr-un lung sir de romane in care regasim reteta suspansului dus pana la extrem, a atmosferei tensionate si a personajelor aflate mai mereu pe muchie de cutit.

Actiunea demareaza cu ziua in care Alex Morse, specialista in negocierea de ostateci pentru FBi, face o scurta calatorie in Jackson Mississippi pentru a fi alaturi de sora ei, Grace, care tocmai a suferit o cadere din motive necunosocute.

Se pare ca viata lui Alex a ajuns intr-un punct terminus cata vreme doar intr-un singur an tatal i-a murit, mama a fost diagnosticata cu cancer la ovare si apoi ea insasi a fost implicata intr-un teribil accident. Dupa ce descopera existenta unei conspiratii create intre un doctor si un avocat, Alex ajunge sa descopere o stranie legatura intre aceste personaje si moartea unor indivizi.

In momentul in care Alex il cunoaste pe Dr. Chris Shepard, ea stie ca doctorul va fi urmatoarea victima si incearca sa-i castige acestuia increderea pentru a-l avertiza.

Aceasta carte este publicata de editura Tritonic. Daca doriti sa o comandati, dati click aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea