De prin lume adunate

#epopeea lui ghilgames #spectacol #premiera #teatru

Epopeea lui Ghilgames in premiera la Teatrul Odeon

Sambata, 28 februarie si duminica, 1 martie, de la ora 19.00, Teatrul Odeon prezinta premiera piesei “ ”.

“Ceea ce ma atrage, ceea ce m-a atras sa fac Ghilgamesh pe o scena de teatru, ceea ce mi s-a parut enorm de seducator in prima poveste scrisa a lumii, povestea in care cineva cauta fericirea, se ia la bataie cu imposibilul, apoi e tulburat de moarte si vrea nemurirea, vrea mereu ceva imposibil, ceea ce m-a atras e posibilitatea de-a trai sau de-a retrai pe scena un vis al omenirii, unul dintre visele pe care le avem in noi, e desenat in noi, e scris in carne sau in suflet, nu e un vis personal, nu e o dorinta personala, e mai intens, mai dureros, mai adanc inauntru, traieste in noi, e ca un secret mare, e ceva care anima irational gesturile multor oameni, ii impinge spre ceva necunoscut, tulburandu-i”, declara regizorul acestui spectacol, Dragos Galgotiu.

Din distributie fac parte , Istvan Teglas, , Ionel Mihailescu, Oana Stefanescu, Dan Badarau, Camelia Maxim, Ana Ularu , , Constantin Cojocaru, Laurentiu Lazar, Mugur Arvunescu, Diana Gheorghian, Paula Niculita, Tiberiu Almosnino, Ionut Kivu, Meda Victor , Adrian Nicolae, Malina Tomoiaga, Raluca Vermesan, si Alin State.

Costumele sunt realizate de Doina Levintza, iar coregrafia de Silvia Calin. Pretul biletelor este de 31.80 lei intreg si 15.90 lei redus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea