De prin lume adunate

#targ #carte #bookfest

Editura ALL la Bookfest

Bookfest a intrat in linie dreapta. De miercuri, 9 iunie, editura ALL isi ateapta cititorii cu peste 600 de titluri din colectiile deja consacrate, precum si cu o serie de evenimente lansari de carte si invitati speciali.

Pentru editia de anul acesta a Salonului International de Carte Bookfest, Editura ALL a pregatit o oferta de peste 600 de titluri, adresate tuturor celor care vor sa-si perfectioneze permanent educatia si pregatirea profesionala, celor care stiu sa aprecieze cultura si au o sensibilitate pentru frumos.

Cititorii sunt asteptati cu aparitii noi in colectiile deja consacrate, precum si cu o serie de evenimente prezentarea unor albume inedite, lansari de carte si invitati speciali.

Reducerile practicate vor fi intre 15 si 60%.

La Editura ALL vor avea loc lansari de carte academica, educationala si literatura universala. Sambata, 12 iunie, de la ora 17.00, la Cafeneaua literara Lavazza, Maria Dinulescu va citi cateva fragmente din cartea “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea