Sambata, 5 iunie, de Ziua Internationala a Mediului, bucurestenii sunt invitati sa ajute la colectarea deseurilor din Padurea Baneasa , o actiune initiata de asociatia Gandeste Verde si Asociatia de Turism si Ecologie Carpatia, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti.

In plus, voluntarii vor putea participa la concursuri de orientare turistica si alpinism , iar incepand cu 16:30 atmosfera va fi animata de un concert de muzica folk la chitara.

Cei care doresc sa participe la actiunea de igienizare a Padurii Baneasa sunt asteptati sambata dimineata intre orele 10:00 si 11:00 la InfoPoint Carpatia pentru instruire si primirea materialelor necesare.

Proba de orientare turistica va incepe de la ora 14:00 si implica parcurgerea unui traseu de 5-6 km la categoria Masculin, respectiv 4-5 km la categoria Feminin, cu ajutorul hartii si al busolei. Incepatorii sunt asteptati si ei la categoria Open, cronometrarea fiind asigurata de Sport Ident.

La proba de alpinism participantii vor escalada un panou de catarat artificial de circa 3 m, de asemenea pe doua categorii Masculin si Feminin.

  •   2010-06-04
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Istoria democratizarii ciocolatei

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii