De prin lume adunate

#dans #espansivo #concurs

Descopera dansul cu Espansivo

Vrei sa te relaxezi, sa te simti bine si in acelasi timp sa imbini utilul cu placutul? Cauti o modalitate usoara de a ramane in forma? Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la un curs de dans. Pe langa un mod placut de petrecere a timpului liber, dansul te ajuta sa arzi calorii, iti dezvolta vigoarea si forta, te ajuta sa cunosti oameni noi si, de ce nu, chiar jumatatea.

Timp Liber acasa.ro impreuna cu scoala de dans Espansivo te invita sa participi la concursul: „Castiga un abonament la scoala de dans Espansivo ”. Premiul este format dintr-un abonament in valore de 119 RON, a cate 8 sedinte.

Pentru a putea concura va trebui sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Ce categorie de dansuri , din cele prezentate pe dansam.ro, iti place si ti-ai dori s-o inveti?”  Argumenteaza-ti opinia!

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida , iar datele personale - corecte!

Vor fi premiate cele mai interesante si originale trei raspunsuri!

Concursul se desfasoara in perioada 22 – 29 ianuarie . Castigatorii vor fi anuntati in data de 29 ianuarie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea