De prin lume adunate

#evenimente #teatru #teatru odeon #razvan mazilu

Depeche Mode la Teatrul Odeon

Teatrul Odeon prezinta un nou spectacol de dans, in cadrul programului Dans la Odeon, initiat si coordonat din 2001 de catre dansatorul si coregraful Razvan Mazilu : Depeche/Dance.

"Music for the masses" este titlul unuia dintre cele mai de succes albume ale formatiei Depeche Mode . In realitate, sound-ul lui original nu este chiar pentru mase. Dimpotriva, este ascultat de aceia care vor sa se indeparteze de ceea ce se numeste "mainstream pop". Dincolo de muzica, datorita stilului inconfundabil, Depeche Mode a devenit o sursa de inspiratie pentru multi artisti.

Pornind de la versurile si ritmurile cantecelor, Massimo Gerardi, coregraful spectacolului, a creat un spectacol de dans care se sprijina pe imaginea specifica a trupei, fiind inspirat si de faimosul artist vizual Anton Corbijn .

"Sunt incredintat ca fluxul dinamic al dansatorilor, condusi de prezenta puternica a lui Razvan Mazilu , va fi apreciat nu numai de spectatorii tineri. Dansatorii vor cuceri scena cu miscari cool, dansand pe hit-uri remixate, creatii mai vechi sau mai noi ale formatiei Depeche Mode", declara coregraful Massimo Gerardi.

Din distributie fac parte Razvan Mazilu, Laura Andrei, Bianca Patrichi, Judith State, Vanda Stefanescu, Cristian Chis, Mircea Ghinea, Levente Szasz, Florin Tanase si Mihai Smarandache. Premiera are loc in zilele de 12 si 13 martie de la ora 19:00, la Teatrul Odeon din capitala. Pretul unui bilet este de 42,40 lei integral si 21,20 lei redus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea