Daca nu ti-ai facut un program pentru acest week-end iata ce poti vedea interesant. Noi iti prezentam cateva dintre piesele de teatru care se joaca, premierele unor filme si concertele live ale catorva trupe. 

Teatru

3 Nopti cu Madox

Un personaj bizar si enigmatic, Madox, nimereste la un han. Fiecare dintre obisnuitii hanului care vine sa bea si sa palavrageasca, povesteste, spre stupoarea celorlalti, ca si-a petrecut noaptea cu Madox. In distributie ii veti vedea pe Marius Miron, Nicu Rotaru, Ruxandra Posirca, Valentin Corneanu, Gabriel Costan si Constantin Barbulescu. Accesul publicului este gratuit si se face fie prin printarea invitatiilor de pe site-ul galeriei montage, fie prin rezervare la numarul: 021.322.52.26.

Piesa se joaca la Galeria Montage, de la ora 20:00.

Insetati

"Insetati" de Wajdi Mouawad este un spectacol in care accentul se pune in egala masura pe cuvant si pe imagine si nu lasa publicul insensibil. Piesa ridica probleme cu care putini dintre noi au curajul sa se confrunte. Din ditributie fac parte Serban Victor Gomoi, Alexandru Salceanu, Ionut Visan, Ana Pepine si Ionel Barac.

Piesa se joaca la Studio Unesco, cu incepere de la ora 21:00.

Violaine

Piesa este o adaptare dupa "Ingerul i-a vestit Mariei", de Paul Claudel. Din distributie fac parte Franco Palmieri si Giuditta Mingucci.  Piesa se joaca la Institutul Italian de Cultura, de la ora 19:00.

Ferdinand al VIII-lea regele Spaniei

Aceasta montare are la baza "Insemnarile unui nebun", de Gogol. Din distributie fac parte Tudor Chirila, Adina Andrei, Alina Grigore, Paul Ipate, Alexandru Potocean, Adrian Nour, Alexander Mustata si Paul Cimpoieru. Piesa se joaca la Teatrul de Comedie, in Sala Studio, de la ora 19.00. Pretul unui bilet este de 10,60 lei

Ioana si focul

La Teatrul de Comedie te vei intalni fata in fata cu Ioana d'Arc. Despre acest personaj istoric atat de marcant este vorba in piesa lui Matei Visniec si in regia Catalinei Buzoianu, “Ioana si focul”. Din distributie fac parte Dorina Chiriac, Marius Manole, Dragos Huluba, Laura Cret, Mihaela Macelaru, Aurelian Barbieru, Lari Giorgescu, Teodora Stanciu, Domnita Ciolacov, Gloria Gaitan si Irina Sarbu. Pretul biletelor este de 21,20 lei. Piesa se joaca la Teatrul de Comedie, in Sala Mare, de la ora 19:00.

Iubire confort 2

Spectacolul " Iubire confort 2" deschide proiectul "The Seniors", proiect care va produce spectacole independente realizate numai de regizori de teatru cu experienta si jucate de actori tineri. Din distributie fac parte Gabriel Fatu si Olimpia Olari. Pretul biletelor este de 20 de lei. Piesa se joaca la Teatrul Foarte Mic, de la ora 19:00. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0751.405.213.

Cafeneaua

Intr-o cafenea din Roma anilor interbelici, asezata chiar langa Fontana di Trevi unde zilnic isi beau cafeaua 6 barbati de varste diferite - apare Ea, o necunoscuta care le tulbura mintile. Fiecare, de la cel mai june la cel mai in varsta, intr-o maniera comic-romantica, ii va face acesteia o temperamentala declaratie de dragoste, sperand sa fie cel ales.

Femeia insa dispare la fel de misterios cum a aparut, lasandu-i pe cei sase sa tanjeasca dupa Iubire, band zi de zi aceeasi gustoasa cafea la Fontana di Trevi. Din distributie fac parte Dora Iftode, Mihai Malaimare, Sorin Dinculescu,Cosmin Cretu, Valentin Mihalache, Sorin Aurel Sandu, Andrei Dragulescu, Ana Sivu-Daponte, Alina Craita, Magda Francu, Laura Dumitrascu, Florentina Nanau si Ana Turos.

Piesa se joaca la Teatrul Masca, de la ora 20:00. Preturile biletelor sunt de 16 si 12 lei.

Spionul balcanic

Piesa este o poveste despre una din cele mai complexe relatii inter-umane create in Europa de Est anterior lui 1989: politia politica - turnatorul / tortionarul - victima turnatorului / tortionarului. Din distributie fac parte Dan Condurache, Coca Bloos, Cerasela Constantin, Mihai Dinvale si Eugen Cristian Motriuc. Pretul biletelor este de 23, 20, 15 si 12 lei. Piesa se joaca la Teatrul Mic, de la ora 19.00.

Neintelegerea

Neintelegerea este o piesa despre lipsa comunicarii, si vicierea legaturilor de sange, in goana nebuna dupa iluzia fericirii. Din distributie fac parte Mariana Mihut, Irina Movila, Lamia Beligan, Mihai Calin si Matei Alexandru. Piesa se joaca la Teatrul National I. L. Caragiale, la Sala Amfiteatru, de la ora 19:00. Pretul biletelor este de 30, 25 si 16 lei.

Jocul ielelor

Jocul ielelor este una dintre cele mai incitante piese din literatura noastra dramatica. Este o poveste despre dragoste si ura, adevar si minciuna, manipulare si tradare. In rolurile principale ii vei vedea pe Marius Stanescu si Mircea Rusu.  Piesa se joaca la Teatrul National I. L. Caragiale, la Sala Atelier, de la ora 19:00. Pretul biletelor este de 30 si 16 lei.

Concerte

Luna Amara va sustine un concert pe 3 aprilie in club Control din Bucuresti. Evenimentul incepe la ora 21.00.

Pe 3 aprilie, trupa OCS marcheaza lansarea albumului "Dansam legati la ochi cu spatele la zid" printr-un concert in The Silver Church Club din Bucuresti. Evenimentul incepe la ora 22.00. Biletele pot fi achizitionate din magazinele Diverta si de pe site-ul ticketpoint.ro, la pretul de 30 lei. 

Trupa Traffic Strings va sustine un concert pe 4 aprilie la Sala Radio din Bucuresti. Evenimentul incepe la ora 20.00. Pretul biletelor este de100, 70 si 50 de lei.

Pe 4 aprilie, trupa Celelalte Cuvinte va concerta in Laptaria Enache din Bucuresti.

Filme

Confessions of a Shopaholic

Rebecca Bloomwood este o new-yorkeza foarte simpatica, a carei mica problema cu cumparaturile tinde sa devina mare de tot: Rebecca este dependenta de hoinareala prin magazine, ceea ce-i provoaca o gaura imensa in cont. Tanara viseaza la o slujba in cadrul unei reviste de moda, dar nu pune mana decat pe o rubrica la un ziar financiar din acelasi trust. Rubrica devine foarte populara, iar Rebecca se desfata pe laurii celebritatii obtinute peste noapte.

Dar cand pasiunea pentru cumparaturi ii pune in pericol atat relatia cu prietenul ei cat si cariera, ea trebuie sa decida urgent ce-i mai important in viata. Filmul are premiera pe 3 aprilie, la Movieplex Cinema Plaza, The Light Cinemas si Hollywood Multiplex.

Fast & Furious

In aceasta noua continuare a seriei de succes, Brian (Paul Walker) este eliberat din inchisoarea unde se afla din cauza ajutorului pe care l-a acordat lui Dominic (Vin Diesel) la finalul primului film.

El ii va ajuta pe federali sa opreasca un traficant de heroina. Cu ajutorul unui informator, Brian si Dominic castiga increderea criminalului, ajungand sa faca parte din echipa lui. De aici si pana la cursele ilegale de masini nu mai este foarte mult. Filmul are premiera vineri, 3 aprilie, la Movieplex Cinema Plaza, The Light Cinemas, Hollywood Multiplex si Cinema Pro.

Eden a l'ouest

Calatoria lui Elias ( Riccardo Scamarcio ), un tanar imigrant ilegal, incepe, ca si in Odiseea, in marea Egee. Dupa o multime de peripetii, printre care un popas in Paradis, dar si unul in Infern, Elias ajunge ca prin minune in mirificul Paris.

Un film omagiu celor care strabat pamantul si oceanele in cautarea unui acoperis deasupra capului, Eden a l’Ouest prezinta, cu umor si sensibilitate, un drum spre mai bine. Filmul are premiera vineri, 13 aprilie, la Movieplex Cinema Plaza, Cityplex si Hollywood Multiplex.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea