De prin lume adunate

#tutun #magazine #narghilea

De unde cumparam narghilea

Daca vrei sa ai cateva momente de liniste si relaxare, poti petrece o dupa-amiza intr-una din cafenele din Bucuresti unde se fumeaza narghilea . Daca vrei insa sa te bucuri de aceasta placere la tine acasa, poti cumpara o narghilea. In Bucuresti exista cateva magazine de unde poti achizitiona diverse sortimente de narghilea, carbuni si arome.

 

Narghilele de la narghilea.ro

 

In centrul orasului, pe trazile intortocheate din apropierea parcului Cismihiu, vei gasi varianta offline a magazinului narghilea.ro. Oferta magazinului este foarte variata si aici vei gasi cam tot ce iti doresti in materie de naghilea. Tot in acest magazin vei gasi si o multitudine de sortimente de ceai si accesorii pentru ceai, cani, cesti sau ceainice .

In materie de narghilele, in acest magazin vei gasi naghilele arabesti, cu filet, cu mai multe furtunuri, rotative sau narghilele egiptene. In magazin vei gasi si carbuni pentru narghilea, accesorii si piese de schimb. Bineinteles, nu lipsesc aromele pentru narghilea. Aromele sunt atat din amestecuri cu tutun, cat si din amestecuri de plante. Poti astfel incerca arome de narghilea cu menta, lamaie, mar, trandafir, pepene galben, cirese, cola, capuccino, capsuna, portocale, struguri sau mandarine.

Pe langa narghilele si arome, in acest magazin vei mai gasi si ceai verde, negru, alb, roibos, de fructe sau din plante, infuzoare, seturi cu ceainice si cani si cutii pentru pastrarea ceaiului. De aici poti cumpara si cafea, dulciuri sau rahat turcesc.
Magazinul se afla pe strada Popa Tatu, la numarul 63. Este deschis de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 20.00.

 

Narghilele la tabacco shop

 

Amatorii de narghilele vor gasi aceste instrumente si in majoritatea magazinelor unde se comercializeaza tutun. In Bucuresti exista numeroase tabacco shop-uri unde vei gasi si narghilea. In aceste magazine vei gasi o gama diversificata de narghilele, de diverse marimi si culori. Vei mai gasi si narghilele Hukka, mult mai mici, din metal, cu furtun metalic atasat.

In aceste magazine vei mai gasi si carbuni, mustiuc si arome pentru narghilea. Pe langa narghilele, in tabacco shop-urile din capitala vei gasi si tutun de pipa, trabucuri, tigarete, tigari de foi, brichete, tabachere, pipe si accesorii pentru pipe si multe alte cadouri interesante pentru amatorii de tutun.

Tabacco shop-uri vei gasi in Unirea Shopping Center, Auchan Titan, magazinul Victoria si in majoritatea mall-urilor din capitala.

 

Narghilele in magazinele arabesti

 

Magazinele arabesti din capitala comercializeaza o gama diversificata de narghilele si arome pentru narghilele. In aceste magazine vei gasi narghilele de diverse marimi si culori. Din ofera nu lipsesc nici carbunii speciali pentru narghilea. Pe langa aceste produse, in magazinele arabesti vei gasi si diverse sortimente de ceaiuri, de la ceai verde si negru, pana la ceaiul de iasomie.

Oferta magazinelor este insa bogata in ceea ce priveste preparatele din carne, condimente diverse sortimente de masline, branza, lipii libaneze, naut uscat si la conserva, tahini - pasta de susan, muguri de pin, pasta de ardei iute, ulei de masline, diverse conserve cu sarmale, vinete umplute , naut, fasole, bulgur - grau macinat, branza topita, lactate, mezeluri halal sau orez.

magazine arabesti se gasesc in cartierele Crangasi, Militari, Colentina, Iancului, Obor sau pe Calea Mosilor.

 

Narghilele online

 

Si pe internet xista numeroase site-uri de unde poti cumpara narghilea. Astfel, pe narghilea.ro, narghilele.ro, narghileashop.ro, e-narghilea.ro sau tobaccoshop.ro vei gasi numerose sortimente de narghilea, carbuni, accesorii si arome pentru narghilea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea