De prin lume adunate

De amorul artei - melanj de fotografie, teatru, film si fashion

Miercuri, 18 noiembrie, de la ora 19:00, esti invitat la un spectacol unic care va avea loc la The Ark. Evenimentul este compus din patru momente artistice distincte, imbinate intr-o maniera spectaculoasa. O expozitie de fotografie supradimensionala, trei piese scurte de teatru, proiectia a doua scurtmetraje si o prezentare de moda sunt principalele atractii ale acestei seri.
Protagonistii sunt tineri artisti, absolventi de teatru, film si design:
- Adrian Bulboaca-fotograf si director de imagine, cauta in permanent sa reinventeze compozitia plecand de la numeroase incercari de a transpune Noul Val Francez.
- Daniel Haralambie, proaspat laureat al Premiului pentru Cel mai bun actor la Gala Absolventilor UNATC 2008, studiaza dupa metoda Actor’s Studio cautand personajele si povestile lor in viata de zi cu zi.
- Sabrina Iaschievici le-a facut pe toate: a pendulat intre Cehov, Eugen Ionescu si Goethe, a incercat teatrul dans si a debutat in lung metrajul “Buna, ce faci” in regia lui Alexandru Maftei.
- Ionut Visan, castigator a numeroase premii nationale si internationale, dintre care cel mai recent este Premiul pentru Cel mai bun actor la Festivalul International de Teatru Kosovo 2008. Rolurile pe care le interperateaza sunt dintre cele mai complexe iar fiecare rol este o provocare pentru el insusi.
- Nicolae Tanase, singurul absolvent din generatia sa care crede in cinematograful american, in reteta de succes si mai ales in Quentin Tarantino .
- Claudia Castrase, designer vestimentar , numita revelatia anului 2007, cand si-a facut debutul cu prima sa colectie, Smart-Eyesight.
Despre conditia artistului necunoscut va vorbi chiar actorul Silviu Biris, moderatorul spectacolului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea