De prin lume adunate

#stewardeze #piloti calmi #probleme la bordul avionului #semne probleme avion #prabusire avion #avion

Cum iti dai seama daca avionul urmeaza sa se prabuseasca. 3 indicii la care sa fii atent

Riscul ca avionul sa se prabuseasca este destul de mic, insa, cu toate acestea multe persoane se tem sa zboare tocmai din aceasta cauza. Iata trei semne care prevestesc prabusirea unui avion.

Problemele de ordin tehnic, intampinate in timpul zborului nu sunt comunicate pasagerilor, tocmai pentru a nu crea panica in randul acestora. Cu toate acestea, o serie de comportamente ale echipajului, nesesizabile pentru necunoscatori, anunta probleme la bordul navei.

Stewardesele se plimba pe culoar cu foi in mana

Insotitorii de bord trebuie sa se organizeze rapid, dupa ce au fost informati cu privire la un eventual pericol. Acestia urmeaza un plan bine stabilit, pe care-l vor consulta de fata cu pasagerii.

Pilotii sunt suspect de calmi

Atunci cand pilotii le comunica probleme tehnice calatorilor, chiar daca o fac pe un ton foarte calm, lucrurile nu stau chiar asa. De cele mai multe ori problemele sunt mult mai grave decat par a fi.

Se aud semnale neobisnuite

Atunci cand este vorba despre o urgenta, pilotii nu cheama insotitorii de bord printr-un semnal obisnuit. Acestia folosesc o succesiune de semnale scurte, astfel incat insotitorii sa-si dea seama ca este vorba despre o urgenta.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea