De prin lume adunate

#traseu #bicicleta #plimbare #padure

Cube Days - Plimbare pe biciclete

Te gandesti la weekend? Ai un job solicitant si ai nevoie de o reincarcare a bateriilor? Cube Days este special pregatit pentru tine. Scoate bicicleta la plimbare. Verifica presiunea la cauciucuri , pune-ti casca pe cap si vino la a doua editie a Cube Days din 6 iunie, de la Strandul Cernica.

Ia-ti familia si anunta-ti prietenii, mai ales ca prima bautura este din partea casei. Dupa ce se strange toata lumea se pleaca in ture. Iti poti alege tipul de tura, in functie de lungimea si dificultatea traseului, dar si in functie de ritmul de pedalat impus de ghizii fiecarei ture. Copiii vor beneficia si ei de un traseu amenajat special cu jaloane, obstacole, mini-rampe, astfel incat sa poata invata cat mai multe manevre folositoare in turele viitoare.

Dupa ture toata lumea se aduna in zona de start pentru a depana amintiri, a povesti despre trasee si pentru a-ti face noi prieteni si sa programezi urmatoarea iesire. Conditia esentiala pentru a participa la Cube Days este sa lasi acasa toate grijile si toate problemele de la serviciu.

Ce te costa iesirea asta? Nimic. Nu exista taxa de inscriere , iar prima bautura este din partea casei. Daca nu ai bicicleta nu-i nicio problema, se poate inchiria pentru o tura. Nu uita sa iti iei si echipamentul de protectie, in special casca si manusile, astfel incat ca distractia ta sa nu fie umbrita de nimic neprevazut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea