De prin lume adunate

#ateliere de cusut #creativo #ateliere

Creativitatea si imaginatia, cusute si brodate cu talent la #Creativo

 

 

#Creativo Spring Edition 2017 a oferit sansa vizitatorilor sai sa isi exprime liber creativitatea in domeniul textil, dar si sa isi construiasca planul viitorului business in fashion. Clubul social de cusut si brodat, ce a avut loc in perioada 27 - 28 mai la The Ark Bucuresti, a reunit nenumarati romani creativi care iubesc creatiile realizate in tara noastra.

Cei care au ales sa treaca pragul The Ark Bucuresti la aceasta editie #Creativo au putut alege sa participe la o multitudine de ateliere de specialitate si la conferinte concentrate pe antreprenoriat in domeniul modei, sustinute de experti de la Atelierele ILBAH. Mai mult, la finalul activitatilor creative, vizitatorii au avut ocazia de a cunoaste nenumarate masini de cusut, brodat si surfilat Brother, dar si expozanti cu produse handmade realizate in Romania.

Cristina Cioran, Bianca Ionita si Paula Chirila au dat startul #Creativo, fiind prezente la primul atelier desfasurat la eveniment. Impreuna, atelierele de specialitate au reusit sa demonstreze cu brio toti pasii prin care sunt create piesele vestimentare, de la etapa de idei pana la creatia finala.

Astfel, la atelierul de styling vestimentar am invatat cum sa compunem tinute pentru orice moment al zilei, cu ajutorul hainelor puse la dispozitie de expozantii de la #Creativo, iar la cel de desen am realizat ca nu trebuie sa fim graficieni profesionisti ca sa putem realiza propriile schite vestimentare. Am facut si o incursiune in lumea tiparelor de croitorie si a drapajului, iar masinile de cusut au lucrat neincetat timp de doua zile pentru atelierele de croit si retusuri și modificari, de unde am plecat la finalul zilei cu noile creatii sau cu obiecte personale care aveau nevoie de corecturi.

La #Creativo Spring Edition 2017 am avut insa si ocazia de a descoperi pasii si trucurile deschiderii unei afaceri in domeniul fashion. Astfel am aflat cum se pot obtine fonduri europene, cum se deschide un start-up, dar si cum putem promova un business in fashion. Cum am dorit sa acoperim interesele tuturor celor creativi, am organizat si cateva conferinte pe fashion styling, fotografie de moda si home decorations. Mai mult, am asistat la demonstratii despre cum sunt realizate costumele barbatesti la comanda, sustinute de maistrul croitor Anghel Constantin.

In aceasta editie ni s-a alaturat o serie de expozanti cu produse unicat, handmade, printre care s-au numarat: Feel Free, Maison Ilia, AtelierEm, Diana Rus, DST Leather Art, Estella Blue, Sokezama, Zevo, Colorescu, Madam Mitza, Atelier Muna, Miss Peony, Catbones Industries, Meg Wi Baby, Kyrushka, Rady Clothing și Differenzial Kraft. Iar cum orice tinuta nu poate fi completa fara un machiaj pe masura, cei de la Beauty One au fost prezenti cu o gama larga de produse cosmetice de top!

Vizitatorii #Creativo Spring Edition 2017 s-au putut aproviziona cu toate cele necesare atelierelor lor, de la masini de cusut, surfilat si brodat marca Brother de la Brodat si Cusut la tipare de la Tipare de Croitorie si produse de mercerie de la PRYM.

Nu in ultimul rand, cei interesati de decoratiuni de interior din textile au putut explora spatiul amenajat special in acest sens cu creatiile de vis ale Mirunei Ardelean si Corei Constantinoiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea