De prin lume adunate

#unde iesim #club #muzica #bar

Control Club - noul club alternativ al Bucurestiului

Dupa o "tinerete" agitata si plina de nopti pierdute prin cluburi, am ajuns la o etapa din viata mea in care acea perioada este deja istorie si noptile nebune s-au trasnformat in termene limita, insomnii cauzate de stres, dar si mici satisfactii profesionale. In ultimii patru ani pot numara pe degete datile in care am iesit prin cluburi, acest lucru devenind chiar un eveniment major in viata mea.

Unul dintre aceste evenimente "majore" a fost si iesire in Clubul Control, din centrul capitalei. Intamplator sau nu, in acea seara concertau cei de la Butterfly in My Stomach, o trupa de acid jazz pe ca o apreciez. De multa vreme imi doream sa ii vad in concert, insa concertele lor fie erau prea rare prin Bucuresti, fie nu eram eu pe faza atunci cand se anuntau, cert este ca i-am pierdut de cateva ori. Asadar, din start, iesirea din club a fost un succes.

 

Muzica, filme si teatru … alternative

 

In Control Club am aflat mai apoi ca nu au loc doar concerte live de muzica, ci si alte evenimente culturale precum piese de teatru underground, auditii, proiectii de filme, lansari de carte , expozitii sau arta video. Intr-un cuvant, un adevarat club alternativ, pentru toate gusturile ... alternative. La Control poti veni in si in timpul zilei, pentru un ceai sau un pahar de vin, pentru atmosfera speciala si muzica deosebita, pe care nu o vei asculta in niciun alt loc din Bucuresti.

Clubul Control este destul de maricel, impartit in mai multe zone: zona de dans si de concerte, zona de relaxare si doua spatii unde se afla barurile. Aflat la subsolul unei cladiri de pe Calea Victoriei, clubul este mobilat simplu, cu mese inalte, etajere si putine decoratiuni pe pereti. Zona barurilor este ceva mai dinamica, cu meniul scris direct pe perete.

In Control, meniul contine aceleasi bauturi pe care le vei gasi intr-un club, adica bere, vin, tarii, cocktailuri si bauturi racoritoare. Preturile sunt accesibile, obisnuite pentru un club. Daca pe la orele 22:00, clubul este aproape gol, catre orele 23:00 devine neincapator si se umple pana la refuz. In seara in care am mers eu, fiind si concert, spatiul devenise de-adreptul inexistent, iar instalatia de ventilatie nu mai reusea sa faca fata.

Un lucru care nu mi-a placut la Control Club a fost sonorizarea, vocea solistei de la Butterfly in My Stomach aproape ca nu se auzea. Un alt lucru suparator a fost aerisirea care lipsea cu desavarsire, astfel ca de la nivelul meu, scena se afla intr-un nor de fum. Per ansamblu insa, Control Club este locul ideal pentru iesirile cu prietenii, muzica este buna, bauturile asemenea.

 

Unde se afla Club Control ?

 

Control Club se afla pe strada Academiei, la numarul 19, in Pasajul Victoriei, intrarea dinspre Arhitectura. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0733.927.861.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea