De prin lume adunate

#vacante concerte #bucuresti #concerte

Concerte de Craciun in Bucuresti

De Craciun, in Bucuresti au loc numeroase concerte in spiritul acestor sarbatori. Nu rata spectacolele speciale oferite de Vienna Classic Christmas, Johann Strauss Ensemble sau Iris.


Spectacol Rock de Craciun


Centrul Cultural pentru UNESCO "Nicolae Balcescu" organizeaza cu ocazia Sarbatorilor de Iarna spectacole pentru publicul de toate varstele. Pe 11 decembrie are loc primul spectacol caritabil care se intituleaza "Rock de Craciun" si are ca invitati formatiile Vita de Vie, Les Elephants Bizares, X-Plod si Changing Skins. Intrarea publicului este libera in limita locurilor disponibile in sala.


Vienna Classic Christmas la Sala Palatului


Orchestra Strauss Festival vine in aceasta iarna pentru al treilea an consecutiv in Romania, pe data de 19 decembrie. Concertul are loc la Sala Palatului, de la ora 19.30. Spectacolul pe care il ofera orchestra este total, care satisface atat auditivul, cat si vizualul, dar, mai ales, emotionalul. Orchestra dirijata de Peter Guth este insotita de celebra soprana Monika Mosser si de corpul de balet al Orchestrei Strauss Festival.

Programul muzical este divers si cuprinde valsuri, marsuri si polci si o colectie speciala dedicata Craciunului.


Johann Strauss Ensemble la Teatrul National


Sunetul tipic si unic austriac, plus o picatura de umor, stau la baza succesului international al acestei orchestre de virtuosi, aplaudata cu entuziasm de spectatori de pe toate meridianele. Orchestra austriaca este una dinte putinele orchestre din lume care a primit aprobarea urmasilor celebrului compozitor Johann Strauss sa cante in capela familiei.

Prim-solistul si dirijorul acestui concert este carismaticul prim dirijor al orchestrei palatului Schonbrunn din Viena, Russel McGregor. Spectacolul are loc luni, 19 decembrie, de la ora 20.30.


Gala Craciun Vienez la Sala Palatului


Edvin Marton, celebru compozitor, dar si un maestru al viorii, va evolua pe scena Salii Palatului alaturi de European Royal Orchestra, sub bagheta dirijorului austriac Gottfried Rabl. Pe parcursul spectacolului, artistul va rasfata auditoriul cu sunetele divine redate de veritabila vioara Stradivarius. Spectacolul are loc pe 21 decembrie, de la ora 19.00.


Concert de Craciun Iris la Silver Church


Miercuri, 21 decembrie 2011, incepand cu ora 21.00, trupa Iris va sustine la The Silver Church Club din Bucuresti un concert de Craciun. O legenda vie a muzicii rock, Iris, a creat mai bine de trei decenii de istorie in muzica romaneasca si a evoluat, de-a lungul celor 34 de ani de cariera, in fata a milioane de oameni in peste 5000 de concerte.

"Buna seara, prieteni!", salutul lui Cristi Minculescu, se va auzi miercuri la The Silver Church Club. Trupa isi va incanta fanii cu hiturile de rezistenta si alte piese la fel de apreciate. "Cine ma striga in noapte", "Trenul fara nas", "Pe ape", "Strada ta", "Tot zbor", "Baby", "Somn bizar", "Mirage", "De vei pleca", "Sa nu crezi nimic" sau "Ultimul mic dejun al lui Bon", "Casino", "Da, da, eu stiu!", reprezinta doar cateva dintre mega-succesele grupului, de-a lungul anilor.


Cantece de Craciun in ritm de jazz cu Luiza Zan


Marti, 13 decembrie, de la ora 20.30, Luiza Zan te asteapta la o seara magica, in care sa te bucuri de aromele seducatoare ale ceaiurilor de Craciun de la Ceainaria Serendipity in acorduri de jazz, de compania unor artisti exceptionali.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea