De prin lume adunate

#concert #muzica #craciun

Concert The Sound of Christmas la Sala Arcub

Cruciada Culturii va invita intr-un voiaj departe de Craciunul dezlantuit. Pe 18 decembrie pornesti intr-un periplu printre marii clasici alaturi de Cvartetul Ad Libitum.

Iubitorii frumosului se vor bucura de operele lui Mozart, Schubert, Dvorak , Dimitrescu, Mahler, Pucini, Sibelius, J. Strauss , G. Bregovic, A. Piazzola, Beethoven, Brahms sau Haydn in interpretarea unuia dintre cele mai premiate cvartete romanesti.

Vei savura un peisaj muzical cald, lnistit, in contrast cu privelistea festinului care ne inconjoara. Concertul se va incheia cu un colind interpretat de Tudor Chirila, invitatul special al serii.

De-a lungul timpului, Cvartetul Ad Libitum a incantat publicul din intreaga lume. in 1997, la Evian, in Franta, au castigat premiile de la toate sectiunile in cadrul celei mai prestigioase competitii internationale pentru cvartet de coarde, lucru nemaiintalnit in istoria competitiei. Turneele i-au purtat in Germania, Franta, Spania, Olanda, Italia, dar si in Rusia, Croatia, Estonia sau Finlanda.

in tara, Ad Libitum a fost recunoscut drept cvartet de stat si canta la Filarmonica din Iasi. Din componenta ansamblului fac parte Adrian Berescu - vioara, serban Mereuta - vioara, Bogdan Bisoc - viola si Filip Papa - violoncel .

Biletele pentru evenimentul “The Sound of Christmas” se gasesc online pe eventim.ro, in librariile Humanitas si in retelele de magazine Germanos, Vodafone si Orange. Concertul are loc pe 18 decembrie, la  sala ArCuB.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea