De prin lume adunate

#craciun #sarbatori #concert #colinde #masca

Concert de Craciun la Teatrul Masca

Sarbatoarea Craciunului, una dintre cele mai mari a crestinatatii, este intampinata la romani cu liniste si dragoste, in sanul familiei, fiind prilej de bucurie, pace si liniste spirituala. Teatrul Masca va invita sambata, 13 decembrie, ora 20, la Concertul de Craciun , eveniment aflat la cea de-a patra editie.

 

Invitat special anul acesta va fi nicolae furdui iancu care va interpreta colinde si melodii folclorice, incercand astfel sa aduca lumina in sufletele spectatorilor.

Suntem un popor bogat spiritual. Multe traditii si obiceiuri de o deosebita valoare spirituala sunt legate in viata romanilor de Craciun . Va asteptam cu drag in aceste momente sa traim impreuna bucuria si linistea sarbatorilor. Va multumim, dragi spectatori, ca ne-ati fost alaturi in acest an si speram sa ne fiti aproape si pe viitor. Sarbatori Fericite!” declara Mihai Malaimare, directorul teatrului Masca.

 

 

Daca te atrag povestile de Craciun, mai citeste si:

Legendele Pomului de Craciun
Povestea lui Mos Craciun
Traditii de Craciun in jurul lumii
Renii lui Mos Craciun
Targuri de Craciun
Spiridusii lui Mos Craciun
De ce primim cadourile de la Mos Craciun in ghetute?
Traditia vascului de Craciun
Superstitii de Craciun
Cum aluneca Mos Craciun pe cos?
De ce ne dorim un Craciun cu zapada
Cele mai citite carti despre Craciun
Delicatese de Craciun

 



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea