De prin lume adunate

#hobby #magazin #concept store #haine #accesorii

Concept stores in Bucuresti

Daca te-ai saturat de tricouri, pantaloni si fuste pe care le gasesti la jumatate din populatia Bucurestiului, ar trebui sa faci o vizita in magazinele cu creatii unicat, handmade sau in concept store-urile din capitala. Chiar daca preturile sunt ceva mai mari decat in magazinele obisnuite, nu vei regreta atunci cand vei avea in sifonier piese de vestimentatie unice, care iti vor pune in valoare personalitatea.

 

Idelier

 

Idelier este un spatiu dedicat si inspirat de moda, deschis publicului larg din capitala. Idelier inseamna Atelier de Idei si este coordonat de designerul Silvia Serban. Conceptul atelierului este promovat sub sloganul "The New Trend Is Love" si aduna oameni pasionati de arta si frumos. Magazinul poate fi confundat cu un muzeu, datorii amplasarii sale intr-o casa impozanta de pe Lascar Catargiu, in apropiere de Piata Romana.

Magazinul este impartit in mai multe incaperi in care stau la loc de cinste creatii vestimentare, accesorii, pantofi, genti si alte creatii de arta. Idelier s-a nascut din dorinta designerului de a oferi publicului iubitor de arta vestimentara, creatii iesite din comun, unicat, in ton cu personalitatea fiecarui vizitatot care trece pragul magazinului.

La Idelier, creatiile vestimentare sunt create de designeri precum Silvia Serban, Andreea Vicol, Zasha, Corina Vladescu, Stephan Pelger, Alina Latan sau Melania Tucureanu, iar accesoriile sunt realizate de Alina Bancila, L. K. - Leetal Kalmanson, Fandacsia, Andrea Szilagy, Frederic, DCI Arte si  W.A.A.U. (Wearing Attitude Against Usual).

In magazin vei mai gasi si obiecte de arta decorativa, sculptura si ceramica si agende unicat. Magazinul organizeaza si diverse evenimente culturale, expozitii si petreceri tematice. Idelier se afla pe bulevardul Lascar Catargiu, la numarul 1, si este deschis de luni pana vineri, intre orele 10:00-20:00, iar sambata intre orele 10:00-14:00.

Sursa foto: tabu.ro

L’Armoire

 

L'Armoire este un magazin de lux, stilat, destinat celor care vor sa evadeze din cotidian. Aici vei gasi creatii ale celor mai multi dintre designerii romani, nume consacrate sau designeri tineri precum Ana Alexe, Andra Clitan, Andreea Tincu & Sense, Angi Apostol, Arrera, Carla Brillanti, DnV by D'anovi, D’or by Roxana Davidescu,  Dog Work by  Kristina Dragomir, Dorin Neagrau, Elena Perseil, Eugenia Enciu, Irina Marinescu , Kaloni, KF Studio,  Kinga Varga, Kristina Dragomir, Larisa Stan, Lena Criveanu, Ludmila Corlateanu, Marcella, Maria Ciubotaru, Maria Filipescu, Mihaela Tarhuna, Mirela Diaconu, Oana Manolescu, Obsidian by Ioana Pascal, Sepala by Mihaela Glavan , Smiling Shoes, Stephan Pelger, Wilhelmina Arz sau Zasha.

Aici vei gasi creatii vestimentare si accesorii inedite, care iti vor crea o tinuta unica si sofisticata. Spatiul L'Armoire se ghideaza dupa motto-ul "all in one place" si ofera posibilitatea de a pleca cu o tinuta completa de eveniment sau de zi: vestimentatie, bijuterii, geanta, pantofi, plus alte accesorii. Magazinul L'Armoire se afla pe strada Intrarea Noptii, la numarul 1, colt cu Ion Mihalache.

Sursa foto: flu.ro

The Place

 

The Place este un magazin unde vei gasi creatii vestimentare si accesorii realizate de mari designeri ai lumii si prezentate pe podiumurile de moda de la Paris, Milano sau New York. Daca esti o persoana care tine la imaginea sa si vrea sa impresioneze prin haine si accesorii cat mai rafinate si inedite, magazinul The Place este locul ideal unde vei gasi cam tot ce iti doreste inima, de la tricouri, jeansi, fuste, rochi, accesorii pana la articole vestimentare penru barbati stilati.

Galliano, Marni, Balenciaga, Jimmy Choo, Givenchy, Celine, Kenzo sau Marc Jacobs sunt numele unor mari designeri ale caror creatii se gasesc acum si in Romania, in concept store-ul The Place din capitala. The Place te ademenste cu piese de pret-a-porter, genti, pantofi, jeans, bijuterii, produse de beauty, carti si reviste rare de moda, dar si cu mini-expozitii cu vanzare a celor mai cool artisti romani, unde vei gasi creatii de fotografie, grafica, afis sau arta decorativa. Magazinul The Place Concept Store se afla pe Calea Dorobantilor, la numarul 102.

Sursa foto: fashionandbeauty.ro

Alte magazine "conceptuale", de unde iti poti achizitiona creatii vestimentare si accesorii unice si inedite sunt si Dada, Cochet Image Store, Entrance, The Mews, Kaya Studio si Elysee Concept. Si pentru ca este primavara si acest anotimp aduce reinoire si improspatare, poti incepe cu cateva elemente vestimentare noi, cu care sa iti inviorezi sifonierul. In concept store-urile din capitala vei gasi creatii inspirate din cultura altori civilizatii, in culori vii, tesaturi variate si cu accente pe accesoriile din os, lemn, perle, lemn, metal, ceramica, jad sau chihlimbar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea