De prin lume adunate

#cluburi #muzica #petrecere #karaoke #bucuresti

Cluburi unde se canta karaoke

Muzica pentru toate gusturile, voie buna, glume si multi prieteni, cam asa arata o seara de karaoke. Fara casetofon, fara cd-uri sau calculator, doar tu cu microfonul si cu muzica de fundal. Mai pe scurt, te vei simti ca un adevarat rock star. Popular in Japonia anilor 70, acest mod de petrecere a timpului liber a adunat adepti in toata lumea.

karaoke de rasa pura la Taverna Viilor

In fiecare vineri in Taverna Viilor este seara de karaoke si este si singurul loc din Bucuresti unde esti acompaniat de o trupa. Cei de la Taverna Viilor au creat si pagina speciala de intenet unde gasesti melodiile si versurile si te poti pregati astfel pentru seara cea mare de karaoke. Programul de karaoke incepe in fiecare vineri de la ora 22.00 pana la ora 01.00.

Tot la Taverna Viilor poti asculta in fiecare zi a saptamanii muzica live. In fiecare luni, marti si miercuri este seara de live jazz piano, joi Daniel Lazar Band te vor purta pe ritmuri de jazz, chill si lounge, iar duminica este ziua destinata muzicilor traditionale ale diverselor culturi.

Taverna Viilor este si un restaurant unde poti manca si bea foarte ieftin. Pentru o limonada vei scoate din buzunar 10 lei, berea este 4-5 lei, carafa de vin 15 lei, iar mancarea are preturi cuprinse inte 4 lei pentru o omleta si 14 lei pentru pizza si alte preparate din carne.

Taverna Viilor se afla pe strada Viilor, la numarul 95, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0729.967.771.

Karaoke in club Downstairs

Club Downstairs este locul de intalnire si relaxare, este locatia petrecerilor de neuitat, a concertelor live si in general a tot ce inseamna buna dispozitie alaturi de prietenii dragi. Este locul renumitelor petreceri in stil M.A.S.H., cu aceeasi atmosfera care era in Vama Veche.

Si ce ar fi Vama Veche fara multa bere, dans si muzica, cantata chiar si de tine. In clubul Dowstairs iti poti face cunoscute calitatile vocale in serile speciale de karaoke. Joia, cu incepere de la ora 21.00 esti invitat la karaoke party, iar duminica, de la ora 19.30, ii poti convinge pe organizatorii festivalului de karaoke ca ai talent. Competitia va desemna cea mai buna voce masculina si feminine, iar festivalul va fi televizat si concurentii vor fi difuzati pe posturile de radio partenere.

In serile de karaoke intrarea este libera. Tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi melodia, fie din repertoriul international, fi din cel romanesc, te inscrii in “competitie” si te inarmezi cu multa bere si voie buna. Preturile la bauturi se incadreaza intre 5-6 lei pentru bere si 12 lei pentru cocktailuri.

Clubul Downstairs se gaseste pe Calea Floreasca, la numarul 111, iar rezervari se fac numai dupa ora 19.00 la numarul de telefon 0724 158 575.

Club ONX - Rebirht

Ziua cafenea, iar noaptea club, ONX - Rebirth te asteapta cu bauturi traditionale, dar si cu cocktail-uri speciale pentru fete si baieti. Aici au loc petreceri, concerte live, stand-up comedy si karaoke. In fiecare zi de miercuri si joi, de la ora 21.00 esti asteptat la un show de stand-up comedy cu Tiberiu Popovici de la Trupa Cealalta de la Cafe DeKO, iar de la ora 22.00 distractia continua cu programul de karaoke. Daca vei veni cu perechea vei primi o supradoza de shoturi din partea casei.

Clubul ONX se afla pe Splaiul Independentei, la numarul 290, in zona Grozavesti –Regie. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0744.520.025 sau pe email la office@onx.ro.

Coyote Cafe

Coyote Cafe este un club cu muzica si concerte live, petreceri oldies but goldies si karaoke. Aici vei asculta blues, old style si rock. Spatiul localului este generos, perfect pentru petreceri si evenimente mari. Tot aici au loc si piese de teatru, lansari sau work-shopuri. In fiecare marti, miercuri si duminica au loc seri de karaoke unde intrarea este libera.

Preturile in Coyote incep de la 6,5 lei pentru o bere, 12 lei pentru ginul tonic si 14 lei pentru lichior. Clubul se afla pe Calea Victoriei, la numarul 18, iar rezervari se fac la numarul de telefon 0724.011.135.

Karaoke in Frame Club

Clubul Frame este destinat in special iubitorilor de film si poarta amprenta actorului Dragos Bucur. Ziua se deghizeaza in bar linistit si psihedelic, cu muzica relaxanta, iar noaptea in club cu unele dintre cele mai interesante petreceri din Bucuresti. Clubul beneficiaza si de un ecran pe care se proiecteaza diverse filme de scurt metraj, in acord cu ritmurile electro. Tot in Frame au loc si seri sau petreceri tematice si tot aici iti poti testa cunostintele musicale, in serile de karaoke.

In aceste seri, intrarea este libera. Clubul se afla pe bulevardul Magheru, la numarul 38, intrarea se face prin gang, iar rezervari se fac la numarul de telefon 0723.584.666.

Alte cluburi

Daca aceste cluburi nu te multumesc, sau vrei sa le incerci pe toate din oras, atunci trebuie sa stii ca le mai poti prezenta prietenilor calitatile tale vocale si in Club PAT Lounge, Tephra, Cafe California Club sau Opium Studio.

Mai citeste si:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea