De prin lume adunate

#rock #club #muzica #concert

Cluburi rock in Bucuresti

Ai chef de o petrecere pana in zori cu muzica buna si prieteni apropiati? Atunci locul tau este in cluburile cu muzica rock din Bucuresti. Pe langa atmosfera incendiara, in aceste cluburi se organizeaza frecvent si concerte cu muzica live.
Live Metal Club
Live Metal Club este amenajat intr-o fosta hala a unui service auto, la doi pasi de Podul Basarab. Este prevazut cu doua randuri de mese din lemn, cu banchete, insirate de-a lungul unuia dintre pereti. Jumatate din sala este ocupata, pe lungime, de un ring de dans, iar in capat este pozitionata o scena relativ mica, incadrata de butoaie de bere. Celalalt capat al salii, unde este si intrarea, este prevazut cu un bar. Este un club in care se organizeaza concerte si petreceri de metal.
Preturile din acest club sunt accesibile. Clientii acestui club sunt rockeri inraiti, iar in club nu vei prinde picior de alt gen decat rock, in toate variantele sale, in special black, brutal death, viking sau metalcore . Live Metal Club se afla pe bulevardul Nicolae Titulescu, la numarul 171, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0720.720.211.
H&H
Heaven & Hell Bar este un club care respira 100% muzica rock. De-a lungul timpului, clubul si-a schimabt identitatea si titulatura, insa muzica rock a ramas intotdeauna vectorul care a pastrat locatia vie pentru fani. Heaven & Hell Bar este un club cu un decor minimalist, cu postere pe pereti si mobilier din lemn brut, potrivit pentru rockeri.
Autointitulat "The best rock school in town", clubul are in fieacare seara a saptamanii program special. Ziua de luni este cea a cererilor muzicale nerefuzate, martea continua cu 2 Young to Die 2 Glam to Live, miercuri avem parte de rock romanesc, joi este noaptea Buhuhuuu, vineri incepe Decadence Dance - Dirty Night, sambata mergem Back to Hell, iar duminica ne mai linistim cu Blues Night. Heaven & Hell Bar se afla pe strada Occidentului, la numarul 1, in zona Gara de Nord. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0753.118.107.
The Jack
The Jack este un local cu muzica rock, creat special pentru rockerii adevarati. De-a lungul timpului, clubul si-a schimbat locatia si stilul muzical. De la rock greu pana la blues sau jazz. In prezent, clubul promoveaza o atmosfera light, potrivita pentru orice tip de petreceri. Aici poti asculta de la rock alternativ la clasic si de la blues la jazz, irish-celtic, rock'n roll, hippy music, hard, heavy speed, gothic si rock romanesc.
Daca iti este foame, in club poti comanda si mancare. Omleta Janis, puiul Hendrix sau ficateii Zepellin sunt cateva preparate inedite, inspirate din cultura rock. Tot la The Jack poti gusta si din specialitatile culinare mexicane. Clubul The Jack se afla pe Soseaua Cotroceni, la numarul 11, iar rezevari se pot face la numarul de telefon 0744.377.144.
Revenge
In clubul Revenge se bea, se canta, se danseaza, se fumeaza, se sta si se filosofeaza pana la ora 7 dimineata in fiecare zi, iar in weekend chiar mai tarziu. In program sunt incluse seri de club pentru mai multe gusturi in timpul saptamanii de la ora 22: indie, cocktail, alternative si muzici pentru descatusarea energiilor in weekend. In toate zilele saptamanii intrarea este libera.
Tot in acest club se pot organiza petreceri private. Clubul este micut, asemanator altor cluburi de gen, precum Club A sau Fire. Preturile sunt mici, astfel o bere incepe de la 5 lei, sucurile sunt 5 lei iar tariile incepe de la 6 lei. Clubul Revenge se afla pe strada Selari, la numarul 9, in centrul vechi al Bucurestiului. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0722.331.226.
Iron City si Suburbia sunt alte doua cluburi din Bucuresti unde te poti dezlantui pe muzica rock. Tot in categoria cluburi de rock mai pot fi incluse si Fire si Club A, pentru serile destinate acestui gen. Aceste cluburi au avantajul ca se afla in centrul Bucurestiului, iar preturile sunt mici, pentru toate buzunarele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea