De prin lume adunate

#recenzie #vedete #redactor #moda #povestile beau monde #timp liber #carte

"Povestile Beau Monde" de Radiana Bratu si Monica Neagu

Volumul " " este o editie de lux ce reuneste intre copertile sale momente istorice din lumea modei si a personalitatilor ei marcante, "narate" de catre redactorii Beau Monde de-a lungul anilor.

De la primele ansambluri vestimentare de scena si apoi la cele mai timpurii case de moda, povestile te transporta direct in culisele industriei de fashion, de la inceputuri si pana in prezent, punctand piese, designeri, muze si celebritati de referinta.

Beau MondeNostalgicele modei anilor `60 se pot regasi la fel de bine in aceasta carte ca si iubitoarele perioadei disco din anii `80 sau cele ale minimalismului anilor 2000, la fel cum adeptele caselor de moda italienesti, americane, frantuzesti sau japoneze vor descoperi fiecare ceva pe masura preferintelor stilistice.

Veti citi despre clasica rochie neagra dar si despre masculinul tuxedo, despre indraznetii bikini dar si despre versatilul t-shirt, contemplind parca un dressing atotcuprinzator plin de tinute care cer sa fie incercate.

Iar toate cele care au exersat moda sub toate formele si tendintele, fie ca vorbim de mitica Audrey Hepburn , de rasfatata Paris Hilton, de profesionista Gisele Bundchen sau de maestra Kate Moss , va vor acompania pe parcursul unei lecturi fascinante a acestei enciclopedii de stil, accesibila cunoscatoarelor si amatoarelor deopotriva.  

Aceasta carte este publicata de editura Tritonic. Daca doriti sa o comandati, dati click aici

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea