De prin lume adunate

#cadouri #craciun #cadouri craciun #cadouri neinspirate

Cele mai neinspirate jucarii pentru cadourile de Craciun

In mod traditional, cadourile de Craciun au ca principali destinatari copiii, care abia asteapta sa vada ce jucarii le-a asezat Mosul cel bun sub brad in noaptea de Ajun. Profitul producatorilor de jucarii in perioada sarbatorilor de iarna ii motiveaza pe acestia sa se intreaca in produse originale, uneori total neinspirate pentru mintea frageda si inocenta a celor mici.

Cele mai noi jucarii de pe piata, extrem de atractive pentru parintii aflati in cautare de cadouri pentru Craciun, nu sunt intotdeauna si cele mai inspirate daruri pentru copii. Iata ce cadouri "revolutionare" ar fi bine sa eviti de Craciun anul acesta, potrivit unui top realizat de site-ul bradsdeals.com!


Set de creare a propriului parfum

Jucarii neinspirate pentru fetite de Craciun sunt seturile de creare a propriului parfum, care contin mai multe arome asa-zis fructate. Combinatiile care se pot naste au un potential inalt de agresare a simtului olfactiv, iar substantele chimice cu care intra copilul in contact sunt si ele nocive.


Tricouri cu mesaje nepotrivite

Chiar daca firmei producatoare i se pare amuzant, un tricou pentru fetita ta cu doi sani desenati in zona bustului si cu mesajul "viitor iepuras Playboy" poate transmite valori gresite copilului (chiar daca ai senzatia ca nu intelege) si poate starni reactii ostile adultilor din jur.


Papusa Barbie insarcinata

Unele realitati fiziologice sunt prea dificil de inteles la o varsta frageda, cand povestea berzei este inca ideala pentru sufletul inocent al celor mici. Ofera-i o papusa Barbie insarcinata si asteapta-te la intrebari din partea copilului tau, cu raspunsuri imposibile pentru el!


Papusa Barbie cu tatuaje

O alta varianta moderna si nonconformista a celebrei papusi Barbie are parul roz si tatuaje, adica o imagine rebela cu care cei mici este bine sa intre in contact la o varsta propice intelegerii mesajului pe care il receptioneaza. In caz contrar, te-ai putea confrunta cu o solicitare infocata de la prichindel pentru o vizita la salonul de tatuaje, mai devreme decat sperai.


Set de curatenie

In copilarie, tot ce ti-ai dorit sa primesti de la Mos Craciun era un set de curatenie cu matura si faras, nu-i asa? Sigur ca nu. Sansele ca micutul tau sa aiba aceeasi parere sunt maxime!



Lista jucariilor neinspirate pentru cadourile de Craciun poate fi completata de papusi care danseaza la bara, jucariile care electrocuteaza usor sau seturile de costume si accesorii de "rock star", cu bratari tintate si cercei nazali de jucarie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea