De prin lume adunate

#cafenele #cafenele cu pisici #cafenele in lume #cafenele cool #cafenele cu hamace #cafenele cu menajere

Cele mai cool cafenele din lume

Toti cei care apreciaza savoarea unei cafele aburinde inteleg si cat este de important sa te poti bucura de acest elixir energizant intr-un decor special. Pornind probabil de la aceasta conceptie au luat nastere cele mai inedite cafenele din lume: descopera si tu cateva dintre cele mai cool asemenea localuri, de la cele cu pisici la cele cu menajere!


1. Cafenelele cu pisici

Trendul a pornit in Japonia, patria indragitei Hello Kitty, si a devenit intr-atat de popular, incat frenezia a cuprins in scurt timp si intreaga Europa! Este vorba despre cafenelele cu pisici, acele localuri unde poti savura o cana aromata de cafea in timp ce te joci cu o felina dragastoasa si docila.

Cea mai recenta cafenea cu pisici este "Cafe des Chats" din inima Parisului. Localul deschis in septembrie adaposteste 12 pisici iubitoare, care se plimba in voie printre mese si se asaza fara probleme in bratele tuturor celor care trec pragul cafenelei.

Conform spuselor proprietarei localului, Margaux Gandelon, cafeneaua este dedicata in special iubitorilor de pisici, care nu pot, din motive diverse, sa tina una in locuinta proprie, dar si tuturor celor care isi doresc sa aiba parte de beneficiile terapeutice ale torsului.

Cafenele cu pisici sunt si in Viena, dar si in Budapesta.


2. Cafenelele cu hamace

Ce poate fi mai placut si mai relaxant dupa o zi obositoare de munca decat sa te asezi confortabil intr-un hamac? Probabil la asta s-au gandit proprietarii Hammock Cafe and Gallery, o cafenea din Tokyo, unde scaunele obisnuite sunt inlocuite cu... hamace.

Singurul inconvenient al acestui local atat de confortabil este limita impusa de proprietari: nimeni nu se poate bucura de un hamac mai mult de 2 ore consecutiv.

Vrei sa te relaxezi intr-un hamac, in timp ce savurezi o cafea delicioasa? Nu trebuie sa zbori taman pana in Tara Soarelui Rasare: este suficient sa faci o vizita la Journey Pub & More din Bucuresti (str. George Enescu, nr. 25).


3. Cafenelele cu menajere

Japonezii sunt renumiti pentru ideile lor cel putin interesante - nu ar trebui sa ne surprinda foarte tare, asadar, existenta cafenelelor cu menajere de-a lungul intregii Tari a Soarelui Rasare!

In aceste localuri, chelneritele sunt imbracate in menajere si isi trateaza clientii ca pe niste "stapani". Poate si mai interesant este faptul ca, pe langa gustoasele cafele, clientii pot beneficia si de alte servicii, de tipul masajului.



Sursa foto: cafeanim.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea