De prin lume adunate

#bloguri #bloguri romania #bloguri citite

Cele mai citite bloguri din Romania in 2012

In 2012, romanii au fost mari amatori de filme, divertisment si retete culinare. Daca esti curios sa afli topul celor mai citite bloguri din Romania, pe baza afisarilor si traficului inregistrat, iata care sunt primele pozitii in top, potrivit ziarului Adevarul.


 1. filmepeales.com

Pe primul loc in topul celor mai vizitate bloguri din Romania se afla filmepeales.com, un blog destinat pasionatilor de filme. Pe blog se gasesc filme, seriale si chiar emisiuni tv.

2. e-retete.ro

Retetele si sfaturile culinare au fost la mare cautare in anul 2012. Astfel, blogul, cu peste 800 de retete insotite de fotografii, a fost pe placul pasionatilor de gastronomie.

3. retetecalamama.ro

Un alt blog pe placul pasionatilor de bucatarie este si cel al cantaretei de muzica populara Laura Laurentiu. Reretecalamama.ro ofera numeroase retete, de la aperitive si feluri principale, pana la deserturi si aluaturi delicioase, usor de urmarit si pus in practica, cu numeroase fotografii explicative.

4. codrosu.ro

In topul celor mai citite bloguri din Romania intra si codrosu.ro, un blog de divertisment. Aici cititorul gaseste retete culinare, idei de amenajari interioare, sfaturi de sanatate si multe altele.

Sursa foto: seomoves.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea