De prin lume adunate

#oriental #mister #sex #brukner #erotica #literatura

Cele mai cautate povesti erotice

Cum ne-a obisnuit de cativa ani, Editura Trei ne aduce pe noptiere cele mai incitante romane erotice, care fac ca vara sa devina mult mai fierbinte decat este.

Erotism in lumea araba

Fructul interzis. Romanul erotic al unei femei din lumea araba

Pare greu de crezut ca arabii in tumultul razboaielor si al conflictelor armate la tot pasul, mai au timp si pentru dragoste. Cu toate acestea, o femeie din lumea araba indrazneste sa scrie despre viata sa intima. Este o poveste nu doar a ei ci a generatii intregi de femei arabe.

O lume interzisa unde valul ascunde mari dureri si neimpliniri, pasiuni fara raspuns si reprimarea placerii, atat a trupului cat si a limbajului.

O carte voluptoasa, pasionala, mistica. Un soc pentru lumea araba dar si pentru lumea occidentala care s-a indragostit iremediabil de aceasta mostra de erotism oriental.

“Dorinta mea de a scrie s-a nascut mai intai de toate din constatarea ca nu exista romane erotice scrise de femei arabe. Trebuia sa se inceapa intr-o buna zi. Cartea mea nu face decat sa continue un gen uitat in care traditia araba a excelat si care este complet ocultat astazi. Amintesc de fapt ca la noi arta sexualitatii era impartasita fidelilor in moschee si ca cele mai frumoase tratate erotice ale literaturii universale au fost scrise de arabi.

Apartin unei traditii in care inainte de , iti faci rugaciunea. Contrar conceptiei crestine despre placerea ca pacat, placerea constituie in islam o datorie a credinciosului”
, declara Nedjma, autoarea cartii, despre curajul de a scrie despre iubire.

Iubeste-ti


“Iubirea fata de aproapele ” de Pascal , deja cunoscut pentru romanele sale erotice, aduce in prim-plan tema prostitutiei. Dar nu cea in care femeile sunt marfa cea mai cautata, o carne usor de cumparat, ci ne introduce in viata mai putin cunoscuta a celor care practica meseria de gigolo.

De ce nu?! Nu doar femeile recurg la acesta meserie pentru a-si traiul zilnic. O carte care ar putea reprezenta revansa femeilor asupra barbatilor.  

O carte despre viata unui barbat de treizeci de ani, cu o viata aparent ideala, casatorit cu o femeie frumoasa cu care are si trei copii, dar care interior si apoi social pare pierdut intr-o viata de gigolo. Doar din placerea de a oferi iubire. Sau tocmai pentru a oferi iubire.

Mister si sex de lux

Aventurile intime ale unei prostituate de lux londoneze –

La Londra cartea a starnit un scandal de proportii. Cine este Belle de Jour , de ce a scris cartea asta, sunt reale faptele din ea? Si inca o mie de intrebari care nu si-au gasit raspunsul nici pana acum.

Cert este ca  a facut senzatie si a fost vanduta in mii de exemplare. Socanta, cu accente de umor si categoric provocatoare, cartea Aventurile intime ale unei prostituate de lux londoneze ofera in acelasi timp o lectura erotica picanta, o confesiune inedita si o perspectiva dura asupra comertului sexual de lux practicat in zilele noastre.  

“Nu refuza niciodata placerea doar pentru ca iti este frica de ceea ce ar putea spune ceilalti despre tine.”

Si ca sa nu ramanem mai prejos decat alte popoare si romanii s-au gandit sa realizeze o carte de gen. In replica la Belle de Jour pe piata din Romania a aparut Belle de Nuit: “Aventurile intime ale unei prostituate de lux bucurestene”.

In mare parte cartea este la fel. Aceeasi tema a prostitutiei de lux, incarcata de mister si cultura rafinata, dar intr-un cadru mult mai pitoresc: Bucurestiul zilelor noastre. Cartea prinde la public, mai ales prin relatarile gen jurnal care prezinta viata unei prostituate, intamplari adevarate care conving.

Cu siguranta propunerile noastre ti se vor parea incitante si te vor tranpune in lumi necunoscute pana acum.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea