De prin lume adunate

#timp liber #televizor #activitati weekend filme weekend

Ce vedem pe micile ecrane in weekend (1-3 martie 2013)

Esti in pana de idei si nu stii ce sa faci in acest weekend? Te invitam sa te asezi confortabil pe canapea, sa savurezi o cafea sau un ceai si sa te relaxezi urmarind cateva dintre filmele si emisiunile propuse de posturile de televiziune din Romania.


Aventurile contelui de Monte Cristo, vineri seara la Antena 1

Seara de vineri o poti incepe urmarind de la ora 20.30 o ecranizare din 2002 a aventurilor contelui de Monte Cristo. Filmul "Contele de Monte Cristo" este difuzat de Antena 1 si ii are in rolurile principale pe James Caviezel (cunoscut datorita peliculei "Patimile lui Hristos"), Guy Pearce si Richard Harris.

Decoruri istorice opulente te asteapta in "Portretul unei doamne", o drama difuzate de la ora 21.10 de TVR 1. Distributia este impresionanta: Nicole Kidman, John Malkovich si Barbara Hershey.


"Romanii au talent", o noua editie la Pro TV

La Pro TV ai parte incepand cu ora 20.30 de o noua editie a show-ului "Romanii au talent", urmata, la ora 23.00, de "Romeo si Julieta", ecranizarea din 1996 in care apar Leonardo DiCaprio si Claire Danes.

Gene Hackman si Danny DeVito sunt protagonistii excelentului film de actiune "Jaf armat" (2001), difuzat de National TV de la ora 21.15.

Sambata, poti urmari de la ora 20.30, la Antena 1, o noua editie a emisiunii concurs "Te cunosc de undeva". "Profesionistii", unul dintre cele mai reusite talk-show-uri difuzate de TVR 1, are parte de o editie speciala, de la ora 23.10, invitatul Eugeniei Voda fiind Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei.

Pro TV difuzeaza doua pelicule de actiune de la ora 20.30, respectiv 22.30: "Curierul" (cu Jason Statham in rol titular) si "Un ghem de minciuni" (cu Leonardo DiCaprio si Russell Crowe).

Pentru seara de duminica iti propunem comedia de actiune "Casca ochii sau o-ncurci", difuzata de Antena 1 de la ora 20.30. Pro TV a programat incepand cu ora 22.15 "Camera de refugiu", un excelent thriller din 2002, in care o poti revedea pe Jodie Foster. In schimb, Prima TV difuzeaza de la ora 20.30 un nou sezon al indragitului reality show "Schimb de mame".

Sursa foto: nydailynews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea