De prin lume adunate

#televizor #ecrane #micile ecrane

Ce vedem in weekend pe micile ecrane (25-27 ianuarie 2013)

Productii S.F., comedii spumoase, pelicule de actiune pline de adrenalina, patinaj artistic, emisiuni culinare sunt cateva dintre propunerile intalnite in oferta principalelor posturi TV din Romania pentru acest final de saptamana.

Iti poti incepe seara de vineri alaturi de Nicole Kidman si Sean Penn, protagonistii thriller-ului "Traducatoarea" (2005), difuzat de Antena 1 de la ora 20.30. Tot la Antena 1 ai parte incepand cu ora 23.00 de "Armata celor 12 maimute", o pelicula S.F. in care ii poti revedea pe Bruce Willis si Brad Pitt.


Patinaj artistic la TVR 2

Shia LaBeouf si Michelle Monaghan pot fi vazuti la Pro TV in drama "Inima de vultur" (2008), programata la ora 20.30. Tot la 20.30, iubitorii de sport pot viziona in direct la TVR 2 Campionatul European de patinaj artistic 2013. Cei care au rabdare pana la ora 0.20 pot urmari cateva inregistrari din cadrul editiei din 2012 a Festivalului de Jazz de la Sibiu.

Sambata dupa-amiaza, Kanal D propune telespectatorilor o comedie romaneasca: "B.D. intra in actiune" (1970). In rolurile principale ii intalnim pe cativa dintre cei mai buni actori ai cinematografiei autohtone: Dem Radulescu, Toma Caragiu, Jean Constantin, Puiu Calinescu. Filmul va fi transmis de la ora 16.45.

Incepand cu ora 19.45, Antena 1 transmite emisiunea-concurs "FamiliaDA", prezentat de Cosmin Selesi, urmand ca de la ora 20.30 sa fie difuzate doua noi episoade din noua serie "Dallas". De asemenea, postul din Baneasa va transmite de la ora 22.30 o noua editie a emisiunii culinare "Top Chef", gazduita de Alina Puscas.


Hohote de ras cu Jim Carrey la Pro TV

Duminica, de la ora 17.00, Pro TV iti propune o comedie clasica a anilor '90 - "Tantalaul si gogomanul", cu Jim Carrey si Jeff Daniels in rolurile titulare.

TVR difuzeaza de la ora 21.10 "Hulk uriasul", un S.F. de actiune produs in 2003. La Pro TV, ai parte de la ora 20.30 de unul dintre cele mai bune filme realizate vreodata pe tema invaziei extraterestre - "Ziua Independentei" (1996). Din distributia filmului ii putem aminti pe Will Smith si Jeff Goldblum.

Ultima recomandare vine de la TVR 2, care a programat la ora 23.10 "Gomorra", o incursiune in lumea mafiei din Peninsula Italica.

Sursa foto: coldwellbanker.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea