De prin lume adunate

#stiai ca #talpa #secrete #ghicit in talpa #personalitate

Ce spun talpile despre personalitatea ta. Iata ce secrete dezvaluie!

Stii deja ca mainile pot dezvalui o multime de informatii despre tine, de la detalii concrete (anumite afectiuni sunt tradate de culoarea pielii sau forma unghiilor, spre exemplu) la unele mistice (ghicitul in palma). Stiai insa ca si talpile ascund o multime de secrete? Afla mai multe despre ghicitul in talpa!

Pe langa practica mai mult sau mai putin oculta a ghicitului propriu-zis in talpa, trebuie spus ca picioarele ofera detalii pretioase despre starea fizica si psihica a unui om si in alte moduri.

Astfel, de pilda, s-ar parea ca, din cauza posturii corporale adoptate, persoanele deprimate prezinta, pe talpa, zone mai inchise la culoare. De asemenea, oboseala cronica si o circulatie sangvina deficitara sunt sugerate de culoarea talpilor, mai deschisa prin raport cu cea a gleznelor.

Cand vine vorba insa despre ghicitul in talpa, iata ce ar trebui sa stii:

Al doilea deget de la picior este mai lung decat primul

Daca degetul "aratator" de la picior este mai lung decat primul, cel mare, se poate spune ca Mama Natura te-a inzestrat cu calitati de lider, cu optimism, energie si determinare. O trasatura mai putin placuta ar putea fi totusi nevoia ta excesiva de control (asupra ta si a celor din jur).

Al cincilea deget este foarte mic

Prin comparatie cu restul degetelor de la picior, degetul mic este... foarte mic? Daca da, esti o persoana jucausa, vesela si copilaroasa, dar care nu este capabila (sau, pur si simplu, refuza) sa isi asume responsabilitati si se simte confortabil doar cand primeste indicatii pretioase de la cei din jur, referitor la ce are de facut.

Degetul mare este mai mic decat restul

Daca degetul mare de la picior este ceva mai mic decat restul, soarta te-a inzestrat cu o calitate pretioasa in zilele noastre: aceea de a executa mai multe sarcini simultan (multitasking).

Laba piciorului este subtire

Esti usor lenes si indolent, capricios si rasfatat si preferi sa iti faca altii treaba in loc sa depui tu eforturile necesare. Doar cu multa vointa si disciplina te poti motiva sa iti duci planurile la bun sfarsit.

Laba piciorului este lata

Aceasta este caracteristica omului muncitor, harnic si neobosit, "workaholicului" care nu precupeteste niciun efort pentru a-si atinge telurile. Daca esti o asemenea persoana, cel mai probabil lucrezi si in zilele de weekend si in concedii si iti vine greu sa te relaxezi in timpul tau liber.

Sursa foto: acehsa.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea