De prin lume adunate

#filme #cinematografe #Planes #Love Building #premiere

Ce pelicule te asteapta in cinematografe in septembrie

Toamna debuteaza in forta din punct de vedere cinematografic, nu mai putin de 15 premiere fiind programate pe marile ecrane de la noi. Desi nu este nicio pelicula titrata, toate aceste filme se anunta spectaculoase si nu ar trebui sa le ratezi. Iata cinci dintre ele.

1. The Mortal Instruments: City of Bones

Gen: actiune, aventuri, drama

Distributie: Lily Collins, Robert Sheehan, Jamie Campbell Bower

Premiera: 6 septembrie

Atunci cand mama ei dispare, Clary Fray afla ca se trage dintr-o familie de razboinici care protejeaza Pamantul de demoni. Ea se alatura celorlalti razboinici (clanul Vanatorilor de umbre) si porneste la lupta intr-un alt New York, numit Downworld, oras dominat de vampiri, demoni si varcolaci.

2. Planes

Gen: animatie

Distributie: Dane Cook, Julia Louis-Dreyfus, Val Kilmer

Premiera: 6 septembrie

O noua productie Disney, care se situeaza deasupra lumii din "Cars", "Planes" urmareste povestea lui Dusty (Dane Cook), un mic avion folosit la stropirea culturilor agricole, care se teme de inaltimi, dar care isi invinge frica si se inscrie in cel mai faimos concurs aerian din lume.

3. Love Building

Gen: comedie, drama

Distributie: Dragos Bucur, Dorian Boguta, Alexandru Papadopol

Premiera: 13 septembrie

Love Building este o tabara menita sa ajute persoanele implicate intr-o relatie sa se reindragosteasca. 14 asemenea cupluri au la dispozitie o saptamana pentru a incerca sa-si recapete viata amoroasa. Insa cei trei pshihoterapeuti ai taberei au si ei problemele lor carora trebuie sa le faca fata, iar de aici lucrurile vor scapa treptat de sub control.

4. Riddick

Gen: actiune, thriller, SF

Distributie: Vin Diesel, Karl Urban, Katee Sackhoff, Dave Bautista

Premiera: 13 septembrie

Lasat sa moara pe o planeta pustie, Riddick (Vin Diesel) supravietuieste luptand cu extraterestrii pradatori pana ce devine mai puternic ca niciodata si este gata sa isi infrunte dusmanii.

5. Runner Runner

Gen: actiune, thriller, drama

Distributie: Ben Affleck, Justin Timberlake, Gemma Arterton

Premiera: 27 septembrie

Cand Richie (Justin Timberlake), un student care joaca poker online pentru a-si plati taxele, crede ca a fost inselat, se duce in Costa Rica pentru a-l confrunta pe cel care manageriaza toata afacerea, Ivan Block (Ben Affleck). Richie cade in capcana unei lumi fabuloase si decide sa lucreze pentru Block. In curand, va ajunge sa regrete aceasta hotarare.




Sursa foto: comicvine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea