De prin lume adunate

#secret santa #cadouri craciun #craciun #cadouri

Ce cadouri sunt potrivite pentru Craciun pentru colegii de serviciu?

Vine Craciunul si odata cu acesta apar ocaziile perfecte pentru a le oferi celor dragi cadouri, astfel incat magia sarbatorii sa se simta de departe. Fie ca este vorba despre persoane dragi, prieteni apropiati sau de colegii de serviciu ori de seful de la birou – toti trebuie sa fie surprinsi de ceea ce le oferi, chiar daca ai in vedere cadouri simbol sau cosuri cadou Craciun. Indiferent de ceea ce adaugi in desaga Mosului, mai mult ca sigur cei dragi vor fi impresionati si nu vor uita repede gestul pe care l-ai facut pentru ei.

Variantele pentru alegerea unui cadou Craciun sunt numeroase. Fie poti opta pentru dulciuri, fie pentru cosuri cadou sau pentru un articol vestimentar pentru persoanele dragi, mult mai apropiate, toate aceste lucruri iti vor pune in valoare imaginatia si creativitatea. Vei alerga prin magazine, bucurandu-te de atmosfera Craciunului de altadata. Daca iti doresti sa iti surprinzi seful poti opta pentru cosuri cadou pentru sef, optand chiar si pentru cumparaturile online.

Secret Santa

Aceasta este una dintre practicile cele mai intalnite in randul colegilor de serviciu. Fiecare coleg isi va trece numele pe un bilet, iar mai apoi are loc extragerea. Numele nu are voie sa fie divulgat, insa fiecare este responsabil cu oferirea unui cadou Craciun colegului extras. in ziua stabilita vor fi impartite cadourile alese colegilor respectivi si nu va exista bucurie mai mare. si pentru ca bucuria Craciunului sa fie deplina, seful ar putea alege cosuri cadou pentru angajati, surprinzandu-si subalternii.

Pentru ca planurile sa nu difere foarte mult, colegii de serviciu vor stabili pe langa detaliile cu privire la persoanele care urmeaza sa primeasca cadouri si suma pentru achizitia acestuia. Acest lucru este foarte important pentru ca nimeni sa nu fie pus intr-o situatie neplacuta si sa aloce un buget mai mic cadoului comparativ cu celalalt coleg. De asemenea, ar trebui sa se tina cont ca indiferent de ce tip de cadou vei alege, de ce cosuri cadou sau dulciuri, ideea de baza este aceea de a-ti surprinde colegii si mai ales de a-l face sa se simta minunat, aducand astfel in companie atmosfera magica a Craciunului.

Singurul dezavantaj al aceste metode consta uneori in incapacitatea unora de a mentine secret numele colegului. Curiozitatea este foarte mare, astfel ca vor fi solicitate numeroase informatii. Secretul Mosului consta in a tine secret numele celui pe care urmeaza sa il surprinzi si astfel sa reusesti sa ii ghicesti gusturile, preocupandu-te sa ii oferi ceva frumos.

Cadouri numerotate

Nu toate companiile practica acest gen de surprize. Exista si situatia in care unii angajati fixeaza o limita si fiecare va cumpara cadouri, fara sa cunoasca cui urmeaza sa le fie oferite. Ca atare, intr-o companie unde sunt si femei si barbati vor fi oferite cadouri unisex si se va pune accent pe decoratiuni, cele ce fac sarbatoarea mai frumoasa.

La final, cadourile sunt impachetate, sunt asezate sub bradul facut la receptie sau in birou si se lipesc pe ele numere. Se va face o extragere din care fiecare angajat va lua un biletel pe care va sta asezat un numar. In functie de numarul respectiv se va duce si isi va ridica cadoul de sub brad, fiind impresionat de ceea ce a primit.

Indiferent de modalitatea in care alegi sa daruiesti de Craciun, este bine sa o faci. Vei face o bucurie si vei primi in dar zambetul de recunostinta al colegilor tau. Nimic nu poate fi mai cald si mai frumos decat aceasta luna magica, luna cadourilor, luna in care daruiesti fara a astepta nimic in schimb.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea