De prin lume adunate

#carte #lectura #literatura #roman #psihologie #cuplu #femei

Carti pentru femei

Vrei sa te casatoresti, iti doresti o familie si copii sau pur si simplu vrei sa afli ce gandesc barbatii despre femei si relatii? Atunci urmeaza sfaturile specialistilor in relatii si comunicare. Succesul este garantat si in cateva luni vei avea o alta viata. Nu inainte de toate, cartile propuse de noi te vor amuza si te vor face sa privesti lucrurile din alta perspectiva.
Iata mai jos o lista cu cateva carti special concepute pentru femei care vor sa inteleaga mai bine tainele din mintea unui barbat.
Cum iubesc femeile de Maryse Vaillant
Cum iubesc femeile de Maryse Vaillant este un eseu despre maniera si arta femeilor de a-i iubi pe barbati, descifrate prin prisma a patru portrete feminine, care ilustreaza patru feluri diferite de iubire. In aceasta carte autoarea isi spune punctul de vedere, acela al unei femei, al unei fiice si al unei mame, pentru a interoga schemele noastre mentale obisnuite si pentru a lamuri unul dintre misterele geniului feminin: arta de a-i iubi pe barbati.
O frumoasa scriitoare se prabuseste cand vechiul ei partener o paraseste. O mama se agata de fiul ei care vrea sa plece. O sotie se pierde in umbra carierei sotului sau. O artista deja trecuta de prima tinerete intra in viata unui tanar. Aceste femei iubesc si doresc cu ardoare. Ele ne seamana, si in acelasi timp ne intriga. Iubirile lor ne uimesc. Facandu-le portretele, autoarea cauta sa inteleaga de fiecare data cum iubesc femeile barbatii. Cartea se gaseste la editura Curtea Veche, la pretul de 20 de lei.
Cum sa-ti intelegi sotul de Gary Smalley
Probabil ca fiecare om casatorit a gandit adesea ca una dintre problemele cele mai spinoase ale unei casnicii este impartirea sarcinilor in gospodarie. Oricare dintre soti are o imagine personala despre rolul sau in cadrul familiei. In aceasta carte, Gary Smalley se adreseaza acelor femei caree isi doresc sa fie iubite si intelese de catre sotii lor.
Aproape orice sotie ajunge la intrebarea: cum il pot motiva pe sotul meu sa isi asume o parte dintre raspunderile ingrijirii caminului si a copiilor? Cum sa-l fac sa inteleaga ce-mi doresc cu adevarat? Pentru a-si consolida casnicia, o femeie trebuie sa-si puna cu perseverenta in valoare insusirile si calitatile sale naturale. Gary Smalley analizeaza cu sensibilitate conflictele ce pot aparea intr-un cuplu si indruma cu intelepciune catre armonie. Citind aceasta carte, vei intelege nu doar felul in care gandesc barbatii, ci si cum le poti misca inimile. Cartea se gaseste la editura Curtea Veche, la pretul de 10 lei.
Barbatii, dragostea si sexul de David Zinczenko
Plecand de la o serie de statistici socante si inedite, dar si de la dezvaluiri autentice, David Zinczenko, redactorul sef al revistei Men's Health, le ofera femeilor un ghid senzational si plin de haz al mecanismelor launtrice ale mintii masculine.
In aceasta carte femeile vor gasi raspuns la cele mai surprinzatoare intrebari ale lor despre barbati si relatii. Aceasta carte este ghidul tau de orientare in toate etapele unei relatii. Odata ce ti-ai insusit secretele referitoare la creierul barbatilor, vei putea trece prapastia de comunicare ce ii separa pe barbati de femei. Cartea se gaseste la editura Meteor Press , la pretul de 19 lei.
Cum sa te casatoresti de alix Girod de L'Ain
Ai gasit, in sfarsit, iubirea vietii tale, dar refuza sa se casatoreasca. Il cunosti de mult, v-ati mutat impreuna de-atata amar de vreme ca nici nu mai tii minte, ati stabilit inclusiv numele viitorilor copii si totusi el nu rosteste marea intrebare. Sau v-ati cunoscut numai de cateva saptamani, dar stii ca ti-este sortit ori ca, fara ea, nimic n-ar mai avea sens.
Ce-i de facut? Aceasta carte se adreseaza curajosilor, inconstientilor, nebunilor si, mai ales, indragostitilor care isi doresc sa porneasca in marea aventura a casatoriei. Daca fiinta iubita nu se-arata prea incantata de ideea de-a le fi alaturi "pana la adanci batraneti", Cum sa te casatoresti le va oferi indispensabilul sprijin al unei metode care si-a dovedit temeinicia, graitoare exemple si raspunsuri la indreptatitele intrebari tactice. Cartea se gaseste la editura Trei, la pretul de 17 lei.
Cum sa-ti gasesti un sot dupa 35 de ani de Rachel Greenwald
Autoarea cartii si-a gasit partenerul dorit aplicand cunostintele profesionale dobandite la Harvard intr-un program MBA. Fericitul rezultat a determinat-o sa conceapa o strategie speciala pe care au testat-o cu succes mii de femei. Cei 15 pasi ai programului se bazeaza pe legile marketingului si managementului. Aplicarea sa cere multa hotarare si implica actiune, termene, angajamente, sacrificii si reguli, de aceea autoarea il recomanda in special femeilor mature. Si, ca orice strategie bine conceputa si amplu verificata, programul garanteaza celor care-l vor folosi ca vor imbraca rochia de mireasa in 12–18 luni de la punerea sa in practica.
Daca ai in jur de 35 de ani si-ti doresti sa te casatoresti, acest program e solutia ta. Poate ai incercat sa faci terapie, ca sa scapi de blocaje sau de tipare comportamentale ineficiente, poate ai incercat magia sau rugaciunea, poate ai avut experiente nefericite sau ai fost prea preocupata de cariera. Nu conteaza cum ai ajuns in aceasta situatie, conteaza ca acum esti singura si, cel mai important lucru, este ca nu vrei sa ramai asa. Cartea se gaseste la editura Curtea Veche, la pretul de 22 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea