De prin lume adunate

#carte #lctura #carti pentru barbati #relatie #casatorie #comunicare

Carti pentru barbati

Iti doresti o relatie mai buna cu iubita sau sotia ta? Vrei sa intelegi adevaratul sens al cuvintelor rostite de ea? Nimic mai simplu. Noi iti propunem cateva carti pe care barbatii trebuie sa le citeasca ca sa se faca intelesi cu o femeie.
Cum sa-ti intelegi sotia de Gary Smalley
Vrei ca sotia ta sa te inteleaga? Sa te admire? Sa te asculte? Sa iti fie sprijin in clipele grele? Iti doresti o viata sexuala cat mai buna? Vrei ca familia ta sa fie fericita cu adevarat, sa fii un model in viata copiilor tai? Gary Smalley a gandit aceasta carte ca pe un manual practic de casnicie, adresat barbatilor.
Menirea ei este de a-ti explica modul in care poti stabili o relatie armonioasa cu sotia ta. Autorul vorbeste din experienta. De zeci de ani acorda consiliere cuplurilor si stie ca aproape orice problema ar aparea intr-o casnicie poate fi rezolvata cu rabdare si straduinta. Cartea se gaseste la editura curtea veche la pretul de 10 lei.
De ce femeile uita greu si barbatii repede de Marianne J. Legato
Barbatii si femeile gandesc diferit, percep in mod diferit importanta lucrurilor si privesc lumea in care traiesc prin filtre absolut diferite. Acest adevar nu este nicaieri mai pregnant decat la nivelul creierului, organul care gazduieste tot ceea ce ne face umani: pasiunile, intuitia, conceptia asupra lumii inconjuratoare, intreaga noastra viata intelectuala si afectiva.
Creierul masculin si creierul feminin sunt extrem de diferite atat din punct de vedere chimic, cat si structural, ceea ce explica de ce barbatii si femeile abordeaza lumea in moduri atat de putin asemanatoare. Marianne Legato prezinta in cartea de fata strategii si trucuri pentru a invata sa gandim ca celalalt sex si pentru a inlesni o comunicare de multe ori aflata in impas. O buna intelegere a celui de langa noi este primul pas catre relatii de cuplu mai sanatoase si o viata sentimentala implinita. Pentru toti cei care au simtit vreodata perplexitate, furie, confuzie sau frustrare in relatiile cu celalalt sex, aceasta carte reprezinta un material informativ indispensabil, cu ajutorul caruia se pot descifra unii pe altii. Cartea se gaseste la editura Curtea Veche , la pretul de 19 lei.
De ce se tem barbatii de femei de Jean Cournut
De cand e lumea lume, barbatii domina femeile. Dar, dincolo de aceasta evidenta transistorica si transculturala, ramane o intrebare: de ce? Pentru ca se tem de femei. Se tem de femeile careameninta in permanenta ordinea falica si care sunt erotice si materne. Intr-un limbaj accesibil, dar si cu rafinate valente poetice, Jean Cournut transforma un periplu critic si totusi pasionant intr-o incercare de restructurare a tuturor pieselor unui fantastic puzzle: frica masculinului de feminin. Cartea se gaseste la editura Trei, la pretul de 17 lei.
Cum sa fii barbatul puternic pe care si-l doreste o femeie de Elliot Katz
Oare ce isi doresc femeile? Este o intrebare veche de cand lumea, dar de o mare importanta pentru orice barbat care traieste in secolul XXI. Ultimii cincizeci de ani au adus aproape o rasturnare in ceea ce priveste rolul sexelor in societate si sperantele pe care acestea si le pun intr-o relatie de cuplu . Barbatilor li s-a spus ca trebuie sa invete sa multumeasca femeile. Dar, indiferent de eforturile depuse in incercarea de a fi pe placul femeilor, viata unui barbat din contemporaneitate e presarata cu frustrari, consternari si resentimente .
Ce isi doresc femeile? Iata si un raspuns oferit de Elliott Katz in cartea Cum sa fii barbatul puternic pe care si-l doresc femeile: un barbat plin de forta, care e in stare sa ia o hotarare, un barbat pe care sa se poata baza, care poate alege ceea ce e bine pentru cei dragi, un barbat care se comporta demn si responsabil, facand ceea ce trebuie, nu ce e mai simplu, la moda sau rapid. Cartea reprezinta o lectura obligatorie pentru fiecare barbat pregatit sa recastige forta interioara a masculinitatii si sa devina genul de partener pe care si-l doreste cu adevarat o femeie. Cartea se gaseste la editura Curtea Veche, la pretul de 15 lei.
Iubito, eu ma micsorez de Pascal Bruckner
Intr-o epoca in care omenirea, dupa cate ne anunta savantii, nu inceteaza sa creasca in inaltime, romanul reia, dintr-un unghi nou tema micsorarii. Dragostea dintre Solange si Leon este nebuna, oarba, totala, rodnica: primul dintre cei patru copii ai lor nu intarzie sa apara la noua luni de la casatorie. Dar, vai! Cu fiecare progenitura, Leon mai scade cateva zeci de centimetri, devine, spre disperarea lui, din ce in ce mai mic in ochii celor pe care ii iubeste. Cartea se gaseste la editura Trei, la pretul de 25 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea