De prin lume adunate

#carte #humanitas #roman

Cartea de pe noptiera, o carte cu personalitate

Editura Humanitas pare sa fie vedeta verii in ceea ce priveste lansarea de noi titluri si aparitii in colectiile sale.

Cum ne stie mari cititori si avizi dupa materiale cat mai noi, editura s-a gandit sa isi imbogateasca si colectia “Cartea de pe noptiera ” cu doua titluri care cu siguranta te vor incita.

Baraba, un destin necunoscut

Par Lagerkvist, laureat al premiului Nobel pentru literatura, revine in atentia publicului cu cea mai recenta aparitie: Baraba. O carte in care omenirea intreaga pare cuprinsa intre doua personaje: Isus si Baraba.

Isus a foat intotdeauna in centrul atentiei atator carti, documentare, filme, insa celalalt condamnat la moarte a devenit celebru doar prin “disparitia” din actiune.

Baraba a fost uitat, soarta lui, de om scapat miraculos de la moarte, n-a mai interesat pe nimeni. Un personaj episodic si atata tot.

Par Lagerkvist a vrut sa rastoarne perspectiva si sa-l transforme pe Baraba in personaj principal.
 
Cartea se gaseste in librarii la pretul de  19 lei.

Din nou despre minciunile femeilor

La sfarsit de saptamana iti propunem o carte care nu te va lasa indiferent si it va da de gandit atunci cand te afli in fata unei femei… care vorbeste.

Nu vei sti ce sa crezi: e adevar sau minciuna?!

In cartea “Minciunile femeilor” de Ludmila Ulitkaia vei parcurge sase istorii din care poti sa afli pe pielea ta adevarul despre minciunile femeilor, despre cat farmec, cat talent, cata creativitate, naivitate sau neobrazare se ascund dincolo de aceste minciuni.

Daca te grabesti vei mai gasi carte in librarii la pretul de 22 lei.

Sper ca propunerile noastre iti vor fi de ajutor in alegerea unei carti pe care sa o poti savura la sfarsit de saptamana, oriunde te-ai afla, la munte, la mare sau in sufocantele orase. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea