De prin lume adunate

#targuri #craciun #handmade #kiseleff #patinoare #evenimente

Capitala Bucuriei - Un bulgare de voie buna

Timp de o luna, Parcul Kiseleff din Bucuresti va gazdui targuri de cadouri, antichitati si produse culinare, precum si concerte de muzica pentru toate gusturile. Peste 130 de expozanti iti vor propune idei de Cadouri originale pentru sarbatorile care urmeaza, in timp ce artisti cunoscuti vor incalzi atmosfera cu muzica live .

Incepand cu data de 11 decembrie, vei descoperi cu incantare magia ghetii la picioarele tale. DJ-ul rezident in Capitala Bucuriei se va ocupa de ritmul pe care vei face miscare. Patinoarul special amenajat va fi accesibil tuturor vizitatorilor, oferind si patine de inchiriat. Si pentru ca in preajma Craciunului toate povestile cu mosi, elfi si reni prind viata, cele mai cunoscute personaje vor aduce atmosfera de basm printre copii. Pe 13 decembrie incepand cu ora 14.00 are loc cel mai traznit Bal Mascat la care ai fost invitat vreodata.

Tot din luna decembrie, aromele mancarurilor traditionale te vor imbia sa iei masa la o carciuma inedita. Bucatari profesionisti vor manui protapul cu pricepere, pentru o experienta culinara completa. Parada canina din Capitala Bucuriei va premia cele mai originale costume pentru caini. Concursurile zilnice vor face ca toata lumea sa se bucure de cel putin un cadou si multa voie buna.

In Capitala Bucuriei esti invitat sa vizitezi Targul de Cadouri, Targul de Antichitati si Targul de Alimentatie.

Targul de Cadouri a fost pregatit special chiar de Mos Craciun. Daruri chic, originale, cu personalitate, decoratiuni inspirate din ilustratiile povestilor lui Andersen, clopoteii si stelutele de ceramica vor da tonul Sarbatorilor. Cu atmosfera lor calda si primitoare, standurile de la Targul de Cadouri ii vor incanta pe toti cei dornici sa-l ajute pe Mos Craciun sa-si descarce tolba cu cele mai frumoase daruri.

Bucurestiul de alta data isi da intalnire cu iubitorii de arta si de obiecte de colectie in Parcul Kiseleff. Daca vrei sa-ti completezi colectiile sau pur si simplu sa te lasi invaluit in aerul boem al Bucurestiului de la inceputul anilor 1900, acest targ este locul ideal de unde iti poti achizitiona lucruri interesante.

La Targul de Alimentatie - bucate "la sosea" vei gasi tot ce ai nevoie pentru sarbatorile de iarna: de la cozonaci proaspeti si aromati la carnati traditionali, racituri si sarmalute savuroase, toate te asteapta sa le gusti.

Foisorul din parcul Kiseleff va gazdui si multe concursuri. Pe toata perioada desfasurarii evenimentelor din Capitala Bucuriei atmosfera va fi animata de: spectacole de magie pentru copii, spectacole cu foc si jonglerii asigurate de trupa Raja, lectii de stiinta si experimente live care vor avea rolul de a amuza copii, teatru de papusi , sesiuni de facepainting si animatie, modelare de baloane, jocuri specifice Sarbatorilor de Iarna, animatie cu sapun si multe alte evenimente.

Nici cei mari nu sunt uitati in Capitala Bucuriei. Pentru ei sunt pregatite programe de karaoke si baluri mascate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea