De prin lume adunate

#niculescu #editura #carte #kitty sewell #capcana de gheata

"Capcana de gheata" de Kitty Sewell

Romanul " Capcana de gheata " a fost tradus in treisprezece limbi, a primit premiul People's Choice BBC Radio Wales in 2006 si a fost nominalizat la Wales Book of the Year si The Crime Writer's Association New Blood Dagger.

Cardiff 2006. O scrisoare venita de la capatul lumii tulbura linistea conjugala a doctorului Woodruff. Sheila Hailey, asistenta-sefa a spitalului din Moose Creek, un orasel izolat din Teritoriile de Nord-Vest ale Canadei, in care acesta lucrase cu ani in urma, pretinde ca el este tatal copiilor ei – o pereche de gemeni ajunsi deja la varsta adolescentei.

 Dafydd Woodruff stie ca acest lucru este imposibil, desi rezultatele testului ADN il contrazic. Astfel este nevoit sa porneasca intr-o aventura extraordinara ce il poarta pana in peisajul inghetat al Nordului extrem, un loc periculos si straniu, in care se refugiaza oameni lipsiti de scrupule, usor de cumparat si de manipulat, un loc in care lupta pentru supravietuire este acerba.

capcana de gheataAceasta carte este publicata de editura Niculescu. Daca doriti sa o comandati, dati click aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea