De prin lume adunate

#parcul comercial militari #parcul comercial #magia craciunului #craciun #campanie

Campania magica a Craciunului incepe la Parcul Comercial Militari

In perioada 18 -24 decembrie, Parcul Comercial Militari (Carrefour, Galeria Comerciala Militari, BricoDepot si Norauto) isi invita clientii sa “Descopere Craciunul Surprizelor” prin promotii avantajoase, loterie si evenimente pentru intreaga familie.

Ne apropiem cu pasi repezi de ajunul Craciunului si, ca in fiecare an, ne cuprinde pe toti „febra” cumparaturilor de sarbatori. De aceea, magazinele si restaurantele din Parcul Comercial Militari va invita sa “Descoperiti Craciunul Surprizelor” prin shopping. La cumparaturi de minim 150 de lei pe maxim doua bonuri fiscale, dintre care cel putin unul realizat in cadrul magazinelor galeriei comerciale, ajutoarele Mosului vor oferi lozul magic care va poate aduce sub brad televizoare, tablete, aparate foto si multe alte surprize.

“Prin toate campaniile pe care le deruleaza, Parcul Comercial Militari doreste sa fie in permanenta alaturi de clientii sai, propunandu-le cele mai atractive oferte si produse de calitate. in perioada Craciunului ne dorim ca mesele romanilor sa fie indestulate, bradul frumos impodobit si cat mai multe cadouri sub el. Tocmai de aceea, am demarat campania “Descopera Craciunul Surprizelor” pentru ca toti clientii care ne trec pragul sa aiba sansa de a castiga cadoul pe care si l-au dorit”, au declarat reprezentantii Parcului Comercial Militari.

Pentru informatii suplimentare vizitati site-ul: militari-parc.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea