De prin lume adunate

#sarbatoare #sfanta maria #cadouri

Cadouri speciale de Sfanta Maria

Sarbatoarea de Sfanta Maria se apropie cu pasi repezi. Daca nu ai facut inca cumparaturile pentru sarbatoritii din familie sau pentru prieteni noi iti dam cateva idei de cadouri speciale . Atunci cand alegi cadouri, fi creativ si cumpara lucruri inedite sau de care sarbatoritul are nevoie.

 

 

Caseta de bijuterii de la Homedeco

 

Daca nu ai bani suficienti pentru o bijuterie din aur sau argint, poti oferi sarbatoritei si o caseta eleganta pentru bijuterii. La Homedeco vei gasi o astfel de caseta bine compartimentata. Sertarele se glaseaza, iar capacul este din sticla gravata, cu un model floral. Lucrurile dragi si bijuteriile pot fi pastrate in aceasta caseta. Pretul casetei este de 228 de lei.

Carte cu dragoste de la Carturesti

 

Pentru cei carora le place sa citeasca, un cadou frumos va fi intodeauna o carte. Noi iti recomandam cartea Iubire la Berlin de Anne Wiazemsky. Romanul spune istoria adevarata a iubirii dintre Claire, fiica celebrului Francois Mauriac, si printul rus Ivan Wiazemsky, intr-un Berlin devastat de razboi.

In septembrie 1944, Claire, brancardiera la Crucea Rosie, se afla la Beziers cu divizia sa. Are douazeci si sapte de ani, este o tanara foarte frumoasa , cu ochi mari, intunecati, cu pometi inalti, slavi. Nu are vreme sa se admire in oglinda, poate doar in treacat si cu neincredere, si niciodata nu ia in seama complimentele primite.

De cand s-a inrolat in Crucea Rosie, cu un an si jumatate in urma, isi doreste sa existe numai prin munca ei. Comandantii ii admira curajul, iar camarazii o considera de-a lor, nici nu-si mai amintesc ca ea este fiica celebrului Francois Mauriac. Si cat de puternica se simte cand transporta ranitii catre spitale, la volanul ambulantei. Dar, fara sa-si dea seama, traind razboiul Claire isi cauta, de fapt, iubirea. Berlinul o asteapta. Cartea se gaseste la Carturesti, la pretul de 17 lei.

 

Set de ceai de la Demmers Teehaus

 

Pentru pasionatii de ceai, un cadou perfect reprezinta seturile de cesti si cani speciale pentru servitul ceaiului. Poti alege si un ceainic si cateva pachetele de ceai. La magazinul Demmer Teehaus vei gasi numeroase astfel de articole pentru ceai. In magazin vei gasi si cutiute speciale cu ceai si ceaiuri rare, pentru cunoscatori. Ceaiurile au preturi intre 15 - 30 de lei, iar accesoriile in jur de 80 de lei. Magazinul Demmer Teehaus se afla pe strada Academiei, la numarul 9, in apropiere de Universitatea Bucuresti .

 

O cutie speciala cu macarons

 

Un desert comun in Franta, procomigdalele cu diverse arome (macarons) nu se gaseau pana anul acesta in Romania. Daca vrei sa ii faci o surpriza dulce persoanei dragi, ii poti oferi o cutie speciala cu indragitele prajiturele. Ai de ales intre mai multe sortimente: zmeura, cafea, ciocolata, lamaie, mere, portocale, trandafir, vanilie si visine. O bucata de macaron costa 3 lei. Deliciile rotunde se gasesc insa doar in cateva magazine din capitala. La Bonne Bouche, la Ciocogelateria Venchi si la Gourmandise Traiteur vei gasi desertul preferat al Catherinei de Medicis.

 

Un buchet de flori de la Urban Flowers

 

Un cadou trebuie insotit intotdeauna de flori, mai ales daca este oferit unei doamne. Daca te-ai plictisit de buchhetele clasice cu trandafiri, poti alege unul inedit. La floraria Urban Flowers. Urban Flowers propune un concept inedit de prezentare a florilor si aranjamentelor florale. Aranjamentele Urban Flowers sunt concepute intr-o maniera inedita, cu un aer proaspat si spontan. Boutique -ul floral este situat in inima Bucurestiului, pe strada Radu Beller si este deschis intre 8:00 si 22:00 de luni pana sambata si 9:00 si 18:00 duminica. Comenzi se pot face si la numarul de telefon 031.620.88.08.

Cadouri inedite poti gasi si in magazinele speciale din capitala care vand ciocolata, ceai, bijuterii, haine, obiecte de decor si handmade. Pentru cadouri elegante si rafinate poti merge in magazinele decadente din capitala, iar pentru haine sofisticate ca in marile orase nu ocoli concept store-urile. Asezoneaza cadourile tale si cu o sticla de vin bun. Pentru barbati poti gasi un cadou inedit in tabacco shop-urile din Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea