De prin lume adunate

#hobby #cadou #martisor #primavara #ziua mamei #martie

Cadouri pentru mame de 8 martie

Ziua Mamei se apropie cu pasi repezi si trebuie sa cumperi un cadou frumos pentru cea mai speciala persoana din viata ta: mama. Chiar daca nu mai locuiesti cu ea si va vedeti foarte rar, aceasta zi este una importanta pentru ea si chiar daca nu va spune niciodata, ea asteapta un cadou de la tine. Acest lucru ii va spune ca o apreciezi si ca nu ai uitat cat de importanta este pentru tine.

Acum ca am stabilit ca Ziua Mamei nu trebuie sa treaca fara a-i face un cadou, trebuie sa dai o raita prin magazinele preferate ale mamei tale, acolo unde vei gasi lucruri de care are cu adevarat nevoie. Trebuie sa stii ca o mama va aprecia intotdeauna un cadou practic, pe care si-l dorea de multa vreme. Si, bineinteles, nu trebuie sa uiti nici de flori. Un buchet frumos de flori ii va inveseli ziua.

 

Bilete la concert

 

O surpriza placuta pentru mama ta este sa ii ofere un bilet la un concert la care vroia sa merga. Si mai frumos va fi pentru ea sa o insotesti. Vei reusi astfel sa petreci cateva momente placute alaturi de mama ta si sa recuperati timpul pierdut in cursul saptamanii. Daca stii ca ii place Tudor Gheorghe , ii poti achizitiona un bilet la concertul de pe 6 martie de la Sala Palatului.

 

Bilete la teatru

 

O alta ideea de cadou pentru mama ta este sa mergi cu ea la o piesa de teatru. Daca este genul de mama care este devotata familiei si isi lasa propiile placeri pe ultimul loc, o iesire la o piesa de teatru o va face sa se simta bine. Vezi care sunt actorii ei preferati si achizitioneaza bilete la piesa in care ii va vedea. Un spectacol apreciat este piesa de teatru "Egoistul", cu Radu Beligan . Astfel, mama ta va putea sa il vada pe unul dintre cei mai importanti actori ai scenei romanesti. Chiar daca spectacolul are loc catre finalul lunii martie, aniversarea a 50 de ani de activitate teatrala a lui Florin Piersic, va reprezenta un cadou potrivit pentru mama ta.

 

O seara la restaurant

 

De cand nu a mai petrecut mama ta o seara la restaurant? O cina linistita, alaturi de familia sa este cadoul ideal pentru mamicile care nu isi mai vad capul de treburi cat e ziua de lunga. Fa o rezervare la restaurantul preferat sau la unul dragut si intim si vei impusca doi iepuri dintr-un foc: te vei achita cu brio de cadou si ii vei oferi mamei tale o seara in care nu mai trebuie sa gateasca si sa spele vasele pentru intreaga familie.

 

O zi de rasfat

 

Un cadou inedit si in acelasi timp foarte util pentru mama ta este sa ii oferi o zi intreaga doar pentru ea. Ofera-i un voucher sau fa-i o programare la un salon de infrumusetare unde sa primeasca tratament complet: manichiura, pedichiura, coafat, masaj si tratamente corporale. La sfarsitul zilei, mama ta va radia de fericire si vei vedea o persoana cu totul noua, fara grija treburilor de acasa.

 

Cartile preferate

 

Daca mamei tale ii place foarte mult sa citeasca, atunci niciodata nu va refuza o carte buna. Afla care este autorul ei preferat sau ce aparitii editoriale ii fac cu ochiul si fa-i o surpriza frumoasa. De asemenea, daca stii ca este abonata la o anumita revista fa-i un abonament un avans. 

 

Seturi de cosmetice

 

Un alt cadou popular in randul mamicilor sunt si seturile complete de cosmetice,  farduri sau parfum. Daca stii ce produse foloseste mama ta sau de ce are nevoie, cumpara-i obiectele respective. Ambaleaza-le frumos si asorteaza-le un un buchet mare de flori si surpriza e garantata.

 

Cumpara-i o geanta

 

Cu siguranta va fi un cadou foarte apreciat de mama ta. Chiar daca nu duc lipsa de astfel de accesorii, femeile nu vor refuza niciodata un asemenea cadou. Asadar, cumpara-i o geanta utila si incapatoare, bine compartimenta. In geanta mai poti lasa si o agenda noua sau un portofel din piele.

 

Bijuterii personalizate

 

Stim ca femeilor le plac bijuteriile si tot ce tine de infrumusetare si vestimentatie. Daca dispui de un buget mai mare, ii poti achizitiona mamei tale o bijuterie pe care sa o personalizezi. Astfel, pe inel, bratara sau pandantiv poti scrie ceva frumos din partea ta. Cu siguranta o vei impresiona si emotiona.

 

cadouri practice de bucatarie

 

Stii bine ca pentru o mama bucataria este locul in care isi petrece cel mai mult timp si unde investeste cei mai multi bani. Fie ca este vorba de un nou aparat electrocasnisc sau o carte de bucate, mama ta va aprecia orice o va ajuta in treburile casei. Daca dispui de mai multi bani si vrei sa ii oferi un cadou care sa o lase masca, cumpara-i o masina de spalat vase sau un cuptor cu microunde mai performant. Pentru un buget mai mic poti achizitiona si un storcator de fructe, carti de gatit sau un set de unelte pentru gradinarit.

 

Angajeaza o menajera

 

De Ziua Mamei angajeaza o menajera care sa rezolve toate treburile casnice: curatenie, calcat, spalat, mancare. Cu siguranta mama ta va aprecia cadoul tau si va profita din plin de ziua "libera". O idee potrivita ar fi sa petreci aceasta zi cu ea, sa va plimbati sau sa luati masa la un restaurant.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea