De prin lume adunate

#hobby #martisor #cursuri #tango #scrima

Cadouri inedite de Martisor

Daca nu stii ce cadou sa ii faci iubitei de 8 martie, noi iti propunem cateva cursuri interesante pentru timpul liber al iubitei sau sotiei tale. Aceste cursuri ii vor oferi o noua perspective despre lucrurile importante in viata, va invata sa se aprecieze mai mult si va cunoaste persoane si lucruri noi.

 

Doua zile de seminarii

 

Cristina Varo, trainer in relatii interumane va invita la un seminar gandit si destinat femeilor, acelor femei care nu obosesc sa se exprime cu tot ce au mai frumos in fiinta lor. Cursul este conceput cu dorinta de a oferi un cadru de constientizare a blocajelor si accesare a unor resurse pentru femei, de renuntare la aspectele care blocheaza vitalitatea si exprimarea feminitatii. In cele doua zile, cat timp dureaza siminarul, vor fi multe exercitii care pe masura ce sunt parcurse dau nastere la diverse momente de constientizare si reflectare, starnind dorinta de transformare, de asumare si exprimare a feminitatii.

Ai ocazia sa te privesti in oglinda cu limitele si potentialul tau ca femeie , sa cunosti care sunt resursele de care dispui, ce tip de energie manifesti in mod natural si cum te folosesti de ea sau daca o tii cenzurata, nu o constientizezi sau, dimpotriva, o exprimi in mod natural, fara sa stii ca o faci. Datorita exercitiilor e posibil sa intelegi si tiparul de barbat pe care il atragi in viata ta si de ce se intampla acest lucru. Seminarul are loc in zilele de 20 si 21 martie, iar inscrierile se fac la numarul de telefon 0721.857.199.

Sursa foto: blueintelligence.com

Cursuri de tango

 

Daca vrei sa ii faci un cadou placut iubitei tale ii poti oferi de 8 martie un abonament lunar la cursurile de tango argentinian. tangotangent este o scoala de tango argentinian din Romania, care isi propune sa formeze dansatori de tango. Abrazos de Tango este un abonament lunar care asigura accesul la cursurile de tango argentinian pentru incepatori. Un abonament Abrazos de tango include 8 lectii si 3 practica de tango.

Cursurile pentru nivelul incepatori au ca scop sa-i introduca pe cursanti in fenomenul tango argentinian, sa-i invete notiunile de baza din tango care sa le permita ca la sfarsitul cursului sa poata dansa liberi si improvizat la milonga. Pretul unui abonament lunar este de 135 le, iar durata unei lectii este de 75 de minute. Mai multe detalii despre inscrieri si preturi primiti la numarul de telefon 0741.131.319.

Sursa foto: pleasedancewithme.com

Cursuri de scrima

 

Scrima este un sport pe care il poti practica la orice varsta si aduce numeroase beneficii: un trup in forma si o atitudine relaxata. De 8 martie un astfel de curs este un cadou potrivit pentru doamenle dornice de putina miscare si actiune. Cursul pentru incepatori acopera aspectele principale ale scrimei si este ideal pentru persoanele care fac pentru prima data cunostinta cu acest sport. Participantilor li se prezinta regulile din scrima, traditiile, tehnici si tactici.

Beneficiile directe obtinute practicand scrima sunt relaxarea fizica si psihica, descarcarea energiei negativa prin efort si reincarcarea cu energie pozitiva, tonifierea organismului si imbunatatirea conditiei fizice generale, imbunatatirea timpului de reactie si a reflexelor, dezvoltarea independentei si fortei, dezvoltarea abilitatilor de coordonare, de concentrare si de distribuire a atentiei. Mai multe detalii despre curs obtii la numarul de telefon 0723.66.89.85.

Sursa foto: bihor.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea