De prin lume adunate

#targ #produse traditionale #agronomie

Bunavestire sarbatorita la targul de produse traditionale de la Agronomie

La targul cu produse traditionale de la Agronomie esti asteptat in acest weekend sa celebrezi Bunavestire. Vei gasi numeroae produse de post, dar si peste pentru dezlegarea la peste.

La editia din acest weekend a targului vei gasi Foi cu bulion, umplute cu gem de caise , chec cu stafide, cu rahat fara oua, prajitura cu mar sau umpluta cu dovleac, prajitura cu morcov, ciuperci murate dulci-acrisoare, ciuperci murate acrisoare, ciuperci murate mixte, salata din bureti, in otet, saramura simpla, saramura cu cimbru si usturoi,  zacusca din ciuperci, tocana cu ciuperci, ciuperci murate mixte, ciuperci in ulei de masline, zacusca din vinete, zacusca din fasole, dulceata din ceapa rosie, dulceata de piper alb, sos ardelenenesc dulce si picant, dulceturi din fructe de padure, piure de castane si multe alte bunatati de post.

Din zona Moldovei vei avea ocazia, pe langa cozonac si poale in brau, sa cumperi si produse de post precum placinte poale in brau cu mere, cu cartofi, cu varza sau cu dovleac.

Cei care nu tin post, vor gasi la acest targ carnati ciobanesti afumati traditional din carne de oaie si de vita, carnati vanatoresti, costita taraneasca, slaninuta taraneasca, pastrama taraneasca de porc, pastrama ciobaneasca de oaie, cotlet haiducesc afumat traditional obtinuta din cotlet de porc ,  piept de curcan, piept de pui, jigou de berbecut, muschiulet de porc, muschi de vita, toba de casa taraneasca.

La targ vei gasi si produse cosmetice naturale , in special sapunuri, realizate fara coloranti, conservanti sau parfumuri artificiale. Acest tip de sapun este imbogatit cu extracte din plante, miere, propolis, lapte de capra si argile si este inmiresmat cu uleiuri esentiale din plante.

Tot aici poti degusta si din painea la test, pastrav prajit cu mamaliguta si mujdei cu leustean, lapte de soia , iaurt din lapte de soia, sarmalute cu pasat maramuresene, legume, fructe proaspete dar si conserve.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea