De prin lume adunate

#blog #piesa #spectacol #blog the theatre #festival #teatru

Bulandra Underground

Festivalul Blog the theatre are loc la Bucuresti, in perioada 13 – 16 noiembrie. Teatrele premiate in cadrul Festivalului blog the Theatre LOG de la Graz vor fi prezente pe scena Teatrului Bulandra.

Cele mai apreciate productii europene nascute din texte de pe blog sunt prezentate publicului din Bucuresti in acest week-end. Productiile prezente pe scena teatrului sunt Re:Re:Re: Hamlet de Maria Manolescu, Buy me with a coffee de Peca Stefan si Scent of a woman de Marius Pescaru.

In cadrul festivaluli veti putea viziona piese precum: We the kids of the net, Giotto, Ultras si Scent of a woman.

Motto-ul piesei Scent of a woman de Daniel Popa: "Cand eram mic imi doream si eu un tampon, ca sa pot si eu sa inot, sa dansez, sa calaresc si sa fac tot felul de chestii ca tipele din reclame."

Spectacolul este regizat de Daniel Popa, dupa textul Tampoane Parfumate de Marius Florin Pescaru, blog Abjectu’. Din distributia spectacolului fac parte Marius Capota, Manuela Ciucur, Adrian Ciobanu.

Spectacolul are la baza un text extrem de controversat si ne plaseaza in lumea advertising-ului si ridica intrebari ca: "Este totul de vanzare?", "Exista lucruri despre care putem vorbi si lucruri despre care nu?". Spectacolul este programat vineri si sambata, 13 si 14 noiembrie, la Sala Icoanei, de la ora 20.00.

Spectacolul We the kids of the net este programat pentru zilele de duminica si luni, 15 si 16 noirmebrie, la Sala Icoanei, de la ora 20.00. Giotto poate fi vazut sambata, 14 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Izvor, iar piesa Ultras, duminica, 15 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Izvor.

Dupa reprezentatia de duminica, 15 noiembrie, de la Sala Icoanei, Teatrul Bulandra organizeaza o seara speciala, de discutii libere pe tema proiectului blog the theatre.

Prin proiectul Bulandra Underground, teatrul doreste sa promoveze evenimente neconventionale, alternative repertoriului sau clasic. Programul vine in sprijinul creatorilor tineri si independenti care gasesc foarte greu posibilitatea de a se exprima. Bulandra Underground este un proiect prin care se doreste ca publicul sa devina constient si de alte forme de a face si de a intelege teatrul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea