De prin lume adunate

Boteaza puiul de camila!

Pe 1 aprilie 2008, in familia numeroasa a Circului Globus din capitala si-a facut aparitia un nou membru: un pui de .

Dragostea “salbatica” dintre Sulaika si Sultan a facut posibila aparitia micului pui care a avut parte de peripetii inca din primele secunde ale vietii sale.

Dupa 11 luni, cat tine perioada de la camila , puiul si-a dorit sa cunoasca si alte “lumi” si si-a anuntat aparitia, nu prin mail sau sms, pe data de 1 aprilie. Nici medicul veterinar si nici dresorul camilelor, Stefan Plesoianu, nu se aflau la Circ, nasterea puiului facandu-se la telefon, cu instructiunile precise ale medicului veterinar, Radu Boncea.

Chiar si dupa nastere, fragilul pui de camila nu a “respirat” usurat. Mama, Sulaika, aflata la prima nastere, nu si-a acceptat din primul moment puiul. Dar, ajutata si de experinta personalului de la Circ, Sulaika si-a recunoscut puiul pe care acum il ingrijeste si il iubeste ca orice mama.

Aceasta este povestea puiul de camila care a facut , nasterea sa fiind un moment important pentru Circul Globus , un moment unic si de bucurie, un “semn bun”.

In cateva luni, puiul va merge si la “gradinita”, unde va “socializa” cu celelalte camile, va face primele “giumbuslucuri” si, cat de curand, isi va face aparitia in marea arena a Circului.

Singurul “impediment” insa, in calea dezvoltarii sale este lipsa unui nume. Puiul de camila inca nu a fost botezat si vrea ca voi, utilizatorii acasa.ro, sa ii alegeti un nume care sa ii poarte faima cat mai departe in lumea Circului.

In acest sens, puiul si-a creat si o adresa de mail, sa va fie cat mai usor sa ii trimiteti variantele voastre de nume. Asadar, trimiteti numele voastre pentru puiul de camila la adresa de mail puidecamila@acasa.ro.

Puiul va roaga sa ii trimiteti propunerile voastre de nume pana pe data de 5 mai. Tot pe data de 5 mai puiul va alege un nume care i se va parea lui potrivit si il va premia pe castigator cu o invitatie la premiera de pe 10 mai a Circului Globus.

Puiul de camila este nerabdator sa vada ideile voastre dar si sa stie cum il va striga la masa mama Sulaika.

Asa ca grabiti-va. Puiul e nerabdator.

Galerie foto cu puiul de camila nou-nascut la Circul Globus


Pentru importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea