De prin lume adunate

#bookfest #carte #lansare

Bookfest 2009 se deschide intre 17-21 iunie

Editia 2009 a celui mai mare Salon de Carte din Bucuresti isi deschide portile pentru iubitorii de carte, cititori si expozanti in perioada 17-21 iunie, in cadrul Complexului Expozitional Romexpo, in pavilioanele 13, 14, 15, 16 si 17.

Cea de-a patra editie a targului celebreaza cititorul, nobilul itinerar al traseului livresc ce-si deschide privirea si spiritul catre o lume mai putin virtuala, plina de frumusete si incarcata de valori. Organizatorii aduc oamenii in fata spectacolului cartii: se vor decerna premiile Uniunii Scriitorilor – cel mai de pret rang oferit de cartea romaneasca.

De asemenea, participantilor li se va oferi ocazia sa vada imagini de la festivalul de film TIFF proiectate pe scena Bookfest. Alaturi de carti, vizitatorii targului se vor putea bucura si de reprezentatii live ale trupelor The Amsterdams, Byron, Grimus si alexandrina hristov.

Bookfest isi propune ca si anul acesta sa mentina treaza bucuria cartilor in viata cititorilor creandu-le placerea intalnirii cu cei mai cunoscuti scriitori, organizand dezbateri deschise pe teme de actualitate, aducand in atentia lor cele mai recente aparitii, precum si volumele cele mai apreciate.

Lansarile de anul acesta vor sa fie cel putin la fel de interesante ca cele de anul trecut, fiecare editura pregatind momente speciale in care cititorul sa aiba ocazia sa isi intalneasca autorul preferat si sa se bucure in acelasi timp de cartile abia iesite de sub tipar.

Datorita spatiului mare de desfasurare, Salonul de Carte va expune mai multe carti, anul acesta numarul titlurilor depasind 25.000 de exemplare. Bookfest este un proiect adresat atat editorilor cat si marelui public, indragostit de carti.

„Atunci cand vorbim despre carti vorbim automat despre oameni si despre cultura. Ne place sa credem ca atunci cand citim avem de fapt grija de sufletele noastre. Deschidem anul acesta cea de-a patra editie a celui mai cunoscut targ de carte din Bucuresti in speranta ca dincolo de grijile economice actuale, oamenii isi gasesc puterea de a crede in miracolul produs de carti”, spune Grigore Arsene, presedinte AER.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea