De prin lume adunate

#unde iesim #bar #club #bluzz

Blu'zz – recomandat prietenilor de-o viata

Blu’zz este un loc in care te duci neaparat cu prietenii cei mai buni. De ce? Pentru ca barul degaja o atmosfera cel putin curioasa de familiaritate relaxanta. Din cand in cand, auzi exclamatii ale nou venitilor care recunosc cate un prieten la vreo masa. De altfel, ai impresia ca toti cei care vin in Blu’zz sunt cel putin frati sau veri de gradul unu, cel mult doi sau macar se cunosc de undeva.

Obisnuitii casei" stiu ca nu o sa vina nimeni la masa ca sa ii serveasca. Acest lucru, insa, nu pare a constitui un inconvenient pentru clientii barurului. Din contra, datorita faptului ca bariera client – chelner a fost inlaturata, ai impresia ca esti in propria ta casa si poti sa mergi oricand sa iti alegi ceva de baut pentru ca, da, barmanul e atat de simpatic incat ar fi in stare sa te lase sa iti alegi singur din rafturi ce bautura vrei, cata vrei etc.

In plus, de la bar poti sa imprumuti pe gratis pachete de carti de joc , sah, table, remmy sau poti folosi masa de ping pong a clubului. Pe timp de vara, aceasta troneaza in una dintre cele doua sali ale clubului, in timp ce mesele sunt scoase afara, in curte. Pentru ca, amanunt foarte important, Blu'zz este amenajat intr-o casa veche cu un tei la poarta si multa vegetatie in jur. Si, amanunt si mai important, trebuie sa suni la interfon in momentul cand ajungi la nr. 4 al strazii General Ipatescu (colt cu str Olari). Altfel, iti este destul de greu sa iti  dai seama ca acolo se gaseste un club.

Dupa cum o sa observi, designul din Blu’zz nu este extrem de pretentios, dar terasa din curte este galagioasa si impodobita cu un hamac dotat cu perne. Plus cateva tablouri abstracte, schitate in alb-negru. Mesele sunt din lemn cu spatare inalte si destul de confortabile. Aceleasi mese le regasesti si in cele doua sali ale barului. Cele mai interesante sunt tablourile de pe pereti care ilustreaza niste intrumente muzicale stilizate foarte interesant.

Muzica variaza de la blues, jazz si, mai rar, rock. In general insa, muzicile din Blu’zz sunt mereu noi si merg spre underground, dar nu zgarie niciodata urechea.

Blu’zz nu este un bar pentru intalniri prea pretentioase, astfel ca preturile sunt acceptabile. Cea mai ieftina bere costa 5 lei, iar cea mai scumpa 14 lei. Whiskey gasesti intre 12 si 15 lei/50 ml, preturile la votca variaza intre 5 lei si 10 lei/50 ml, tequila costa 8 lei/shot, sucurile naturale 7 lei, iar apa 3 lei.

O mica problema: baile. Acestea ar fi singurul punct slab al locului. Exista doua grupuri sanitare care au intotdeauna tot ceea ce le trebuie, insa nu sunt foarte curate.

Club Blu'zz: adresa str.Genaral Ipatescu, nr.4, Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea