De prin lume adunate

#piscina #plaja #bucuresti #waterpark

Balaceala si plaja in Bucuresti ca pe litoral. Cat costa biletele

Vesti bune pentru pasionatii de piscine in aer liber! Incepand din luna iunie, de deschid strandurile si parcurile acvatice din Bucuresti! Daca nu ai bugetul si nici timpul necesar sa dai o fuga pe litoral la sfarsit de saptamana, strandurile si parcurile acvatice din Capitala sunt alegerea cea mai buna pentru a te racori in toiul verii. Iata cat te costa o zi de distractie la piscina!

Cele mai mici preturi sunt la strandul Crangasi, unde biletul costa 10 lei in timpul saptamanii si 15 lei in weekend. Sunt 5 bazine unde te poti balaci si pe langa o plaja artificiala, exista si terenuri de fotbal. Cu tot cu mancare vei cheltui in jur de 50 lei de persoana pentru o zi la balaceala, potrivit libertatea.ro.

Un alt strand cautat din Bucuresti este Tineretului. Acesta este modern si accesibil pentru toate buzunarele. Pretul unui bilet de intrare, de luni pana vineri, este 20 de lei, in timp ce in weekend vizitatorii trebuie sa scoata din buzunar 30 de lei.

Cei care vor sa se distreze cu bani mai putini pot alege strandurile de cartier. Aici, pretul unui bilet de intrare porneste de la 15 lei. Spre exemplu, unul dintre cele mai ieftine stranduri bucurestene este Berceni. Aici, pretul unui bilet de intrare pentru adulti, de luni pana duminica, este 15 lei, in timp ce biletul de intrare pentru copiii cu varsta cuprinsa intre sapte si 14 ani costa 5 lei. Cei mai mici de sapte ani au intrarea gratuita.

Daca in schimb, preferi piscinele de lux, poti scoate din buzunar intre 60 si 100 lei, fara a pune la scocoteala consumatia. Spre exemplu, piscina Ambasad’Or, situata in Otopeni, unde pretul unui bilet de intrare, in timpul saptamanii, costa 40 de lei, in timp ce in weekend acesta este 60 de lei.

Cei care vor sa se distreze din plin, pot opta pentru parcurile acvatice. La WaterPark, in Otopeni, pretul biletului de acces costa intre 30 si 50 de lei, iar un abonament pentru 8 zile costa 250 de lei.

De asemenea, Divertiland, cel mai mare parc acvatic din Romania, isi va deschide din 10 iunie. Aici biletul de intrare costa intre 40 si 65 lei. Partea buna este ca ai la dispozitie cele mai inedite tobogane si chiar o piscina cu valuri.

La Aqua Garden Militari Residence, pretul unui bilet de intrare este 30 de lei in timpul saptamanii si 50 de lei in weekend.

Sursa foto: thingstodoinmarbella.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea